Ξεκινάει ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Κιλκίς 2011

Όμορφα βράδια γεμάτα κινηματογραφική λάμψη μας υπόσχεται και φέτος, για τρίτη κατά σειρά χρονιά, ο Θερινός Κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στον Λόφο του Αγίου Γεωργίου.

Μικροί και μεγάλοι... σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, να απολαύσουν 17 επιλεγμένες ταινίες τόσο από το αμερικάνικο όσο και από το ευρωπαϊκό σινεμά σε.....
καθημερινή βάση, εκτός Δευτέρας.

Το πρόγραμμα των φετινών προβολών, που περιλαμβάνει ταινίες σύγχρονες, κλασικές, παιδικές, κοινωνικές, κωμωδίες κ.α., ανοίγει
την Παρασκευή 1 Ιουλίου με τους αξεπέραστους “Μόντι Πάιθον” και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου με “Το Πάρτυ” σε σκηνοθεσία Μπλέικ Έντουαρντς και πρωταγωνιστή τον μοναδικό Πήτερ Σέλερς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη, την 1η Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί και ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

Φέτος, από την μεγάλη οθόνη του Θερινού Κινηματογράφου του Δήμου Κιλκίς θα “περάσουν” μεταξύ άλλων ο “Χοντρός και ο Λιγνός”, ο “Ρατατούης”, ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και η Ίγκριντ Μπέργκμαν, οι βραβευμένες με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου Νάταλι Πόρτμαν και Μαριόν Κοτιγιάρ και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας με αφορμή την έναρξη του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Κιλκισιώτες, αναφέροντας τα εξής: “Σε πείσμα των καιρών, ο δημοτικός κινηματογράφος “Δημήτρης Ζωηρός” ανοίγει και πάλι τις πύλες του, για να μας κρατήσει συντροφιά για δύο μήνες. Με ταινίες που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις, για σινεφίλ και όχι μόνο, το θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς μας υπόσχεται βράδια διασκέδασης, συγκίνησης, γέλιου και αγωνίας, δίνοντάς μας παράλληλα τροφή για σκέψη, αλλά και κοινωνικό σχολιασμό.

Γι' αυτό λοιπόν, ανηφορίστε στο Λόφο του Κιλκίς και με καλή διάθεση και παρέα, λάβετε... θέσεις στις πάνινες καρέκλες σκηνοθέτη και απολαύστε μια όμορφη καλοκαιρινή βουτιά στην... έβδομη τέχνη”.

Πρόγραμμα προβολών:

1, 2 και 3 Ιουλίου “Το αδελφάτο των Ιπποτών της ελεεινής τραπέζης”
5, 6 και 7 Ιουλίου “Είμαι ο Έρωτας”
12, 13 και 14 Ιουλίου “Ο Ρατατούης”
15, 16 και 17 Ιουλίου “Μια φορά κι έναν καιρό”
19 και 21 Ιουλίου “Ο θαυματοποιός”
22, 23 και 24 Ιουλίου “Μαύρος Κύκνος”
26, 27 και 28 Ιουλίου “Καζαμπλάνκα”
29, 30 και 31 Ιουλίου “Αγιασμός”
2, 3 και 4 Αυγούστου “Εγώ ο Απαισιότατος”
5, 6 και 7 Αυγούστου “Αντίο Λένιν!”
9, 10 και 11 Αυγούστου “Η γοητεία της αμαρτίας”
12, 13 και 14 Αυγούστου “Μη σπρώχνεις έρχομαι”
16, 17 και 18 Αυγούστου “Ζωή σαν τριαντάφυλλο”
19, 20 και 21 Αυγούστου “Στον τροπικό του Αιγόκερω”
23, 24 και 25 Αυγούστου “Στη Λεγεώνα των Ξένων”
26, 27 και 28 Αυγούστου “Ραγισμένες Αγκαλιές”
30 και 31 Αυγούστου “Το πάρτυ”

Όλες οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ. Σε περί
Keywords
Τυχαία Θέματα