Θα το ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι, καρεκλάκια...

Ο Παντελής Οικονόμου στη μέχρι τώρα πολιτική του πορεία ούκ ολίγες φορές έχει πέσει θύμα των ίδιων των επιλογών και δηλώσεών του. Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Καθώς φαίνεται το «πεπρωμένο φυγείν αδύνατο» για τον κ. Οικονόμου και όπου πεπρωμένο οι συνέπειες των πράξεων και των λόγων του.
Μετά την ανάληψη κυβερνητικής θέσης, στον τελευταίο ανασχηματισμό, ο κ. Οικονόμου, ή....
καλύτερα οι συνεργάτες του θεώρησαν ορθό και πρέπον να αφαιρέσουν από το προσωπικό του ιστότοπο
και το Facebook όλα όσα κατά καιρούς είχε αναφέρει και γράψει σχετικά με την αντίθεση του στις επιταγές του μνημονίου. Τώρα, από το απόγευμα, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν καταιγισμό μηνυμάτων επικριτικών και διόλου κολακευτικών.
«Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;», γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ.

«Κύριε Οικονόμου, γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι; Καρεκλάκια»...

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο οι εμπνευστές του ψηφιακού ρετουσαρίσματος του ηλεκτρονικού προφίλ του κ. Οικονόμου, δεν απαντούν σε όλα αυτά τα σχόλια. Και τι να απαντήσουν άλλωστε;.

Ακόμη χειρότερα, οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου, στο προσωπικό του σάιτ (www.poikonomou.gr), μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες, περί άμεσης εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο... εξαφανίστηκαν! Μία αναζήτηση βέβαια στο google τις ανασύρει ξανά, ό,τι κι αν κάνουν οι συνεργάτες του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.

http://dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα