Το Μακελειο, ο Πασοκάνθρωπος και το γέλιο

Στα νέα του MEGA/ΥΕΝΕΔ (22/1/2012) ακούσαμε τις θρασύτατες και ιταμές δηλώσεις του συντρόφου “συνταγματολόγου” Λοβέρδου. Θα γίνει μακελειό αν κάποιοι επιχειρήσουν να πλήξουν, πειράξουν ή να προσβάλουν πολιτικά τον ΓΑΠ. Ο σύντροφος Λοβέρδος με ιταμότητα γνήσιου πασοκανθρώπου (μισός πασόκος-μισος άνθρωπος) απειλεί. Δεν
τον ενδιαφέρει το μακελειό στα.....
εισοδήματα των νοικοκυριών, η φτώχεια που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα συσσώρευσε στην χώρα για να μπορέσει να συσσωρεύσει πλούτο.
Ο πασοκάνθρωπος απέδειξε με τις δηλώσεις του ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πολιτικό μέλλον του αρχηγού του και το δικό του. Κλαψουρίζει στα κανάλια για τα δύσκολα και σκληρά μέτρα που γονατίζουν τους Έλληνες και τους σπρώχνουν στην ανεργία απο την άλλη έχει το θράσος να απειλεί τους Έλληνες άν πειραχτεί ο αρχηγός του ο ¨¨εφτά υπάρχουν”.
Του διαφεύγει ότι κανένας Έλληνας δεν δίνει δεκάρα για τον Yorgo και την φάρα του. Το 2012 δεν είναι το 1989 που απειλούσαν να κάψουν την Ελλάδα αν πειραζόταν ο ολετήρας Ανδρέας. Σήμερα οι πρασινοφρουροί έχουν λουφάξει στις τρύπες και του υπονόμους απο όπου βγήκαν και όσον αφορά τους οπαδούς, ψηφοφόρους δεν τους καίγεται καρφί για τον Yorgo. Αν τολμάει ας πάει κάπου δίχως μπράβους και φουσκωτούς και θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.
Οι δηλώσεις Λοβέρδου είναι η επιτομή του πανικού, της απελπισίας. της δυστυχίας να είσαι μόνος. Το μεγάλο γκόγκ της ιστορίας κτυπάει στα αυτιά του το μεγάλο μηδέν. Ο πανικός του ροκανίζει τα ποδάρια. Πάνε οι χιλιάδες που γέμιζαν τις πλατείες. Οι πρασινοφρουροί που κάποτε τρομοκρατούσαν τους Έλληνες σε κάθε χωριό, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε κοινωνική εκδήλωση εξαφανίστηκαν. Πήγαν εκεί που τους άξιζε τον σκουπιδοτενεκέ Το κόμμα του ΠΑνελληνια ΣΟσιαληστρικά Καθάρματα αφού έφαγε-έφαγε, διαγούμισε το βιός των Ελλήνων και τον πλούτο της χώρας ύπο τις επευφημίες των αφιοσμένων του όχλων που γλείφανε ένα καοκαλάκι και χειροκρότούσαν και την συνένοχη σιωπή των άλλων (ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.......) που βλέπανε, ακούγανε αλλά κάνανε την πάπια, πέρασε στην πολιτική ανυπαρξία. Τα περί μακελειού που ξεφούρνισε ο πασοκανθρωπος Λοβέρδος μάλλον τα διάβασε σε κάποιο Μίκυ-Μάους και αυτός νομίζει ότι είναι ο Ντόναλντ Ντακ.

tabouri
Keywords
Τυχαία Θέματα