ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ & ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Νέα Οικονομία, Νέα Τεχνολογία, Νέα Πρωτεύουσα, Νέα Ελλάδα
με σεβασμό στην Ορθοδοξία, την Ιστορία, το Περιβάλλον και την Παράδοση


Μετά το Σχέδιο Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας,
με συγκεκριμένα πρόσωπα και ονόματα, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προχωρά ακόμη πιο πέρα, προσφέροντας ένα λυτρωτικό Πρόγραμμα Διακυβέρνησης - Εθνικής Αναγέννησης και Ευημερίας, ένα ολοκληρωμένο ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και.....
οριστικής εξόδου της Ελλάδας αλλά και των Ελλήνων από την πολιτικο-οικονομική κρίση! Μια κρίση που προκλήθηκε χάρη σε ένα σάπιο και σπάταλο παλαιοκομματικό σύστημα, στην κρίσιμη απουσία ενός άμεσα εκλεγμένου και θεσμικά ισχυρού ανώτατου άρχοντα, στην παντελή έλλειψη εθνικού οράματος και στην εξάρτηση από ξένα κέντρα και συμφέροντα, που οδήγησαν στην πρακτική της «μίζας» και της εξόντωσης των ελληνικών προϋπολογισμών! Σε μια εθνική, οικονομική και κοινωνική υποτέλεια!
Σύντομα θα ακολουθήσει, το τρίτο βήμα, που είναι η ολοκληρωμένη Πρόταση του Νέου Ελληνικού Συντάγματος, που προωθείται μέσα από την Εθνοσυνέλευση και θα φέρει αληθινή επανάσταση στον τρόπο που σκεπτόμαστε και δρούμε.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Σχέδιο Διακυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, Αναγέννησης και Ευημερίας

Α. Οικονομία
1. Άρνηση της νομιμότητας του αντισυνταγματικού Μνημονίου και της παράνομης Δανειακής Σύμβασης!
2. Παραπομπή όσων τα υπέγραψαν και τα υπέθαλψαν, συνθηκολογώντας όπως ο Τσολάκογλου το 1941, συνιστώντας «Κατοχική Κυβέρνηση», αποδεχόμενοι εξωσυνταγματικές εξουσίες και ξένα κέντρα αποφάσεων, προδίδοντας την ανώτατη λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν, παραδίδοντας την Εθνική Ασυλία, δηλαδή το έδαφος και υπέδαφος της Πατρίδας, τον εθνικό πλούτο και την εθνική περιουσία και μάλιστα σε καθεστώς αγγλικού δικαίου.
3. Πάγωμα πληρωμών του ελληνικού χρέους, μέχρι εξετάσεως της νομιμότητάς του και από εκεί και πέρα πληρωμές, με αντιστοίχιση στα οφειλόμενα ποσά των Γερμανικών Επανορθώσεων!
4. Άμεση διεκδίκηση των Γερμανικών Επανορθώσεων προς το Κράτος (οι αποζημιώσεις προς τους πολίτες-συγγενείς των χιλιάδων θυμάτων είναι ξεχωριστό κεφάλαιο) ύψους άνω των 70 δις ευρώ (όσων δηλαδή μας δανείζει μόνο η Ευρώπη!!!) και εγγραφή τους ως απαιτήσεων στον Προϋπολογισμό!
5. Δημιουργία δύο Προϋπολογισμών: α. Ενός καθαρού χρεών, κλασσικού Κρατικού Προϋπολογισμού, όπου τα έσοδά της χώρας είναι σταθερά μεγαλύτερα από τα έξοδα και άρα υπάρχει καθαρό πλεόνασμα (πραγματικό και αληθινό) και β. ενός Προϋπολογισμού Δημοσίου Χρέους, όπου θα μπουν όχι μόνο τα χρέη της Ελλάδος, αλλά και τα χρέη τρίτων - όπως η Γερμανία - προς την Ελλάδα, αποζημιώσεις από Ζήμενς, Υποβρύχια και όσες ακόμη εταιρείες, χώρες ή ιδιώτες μας οφείλουν ή φανεί από την Εξεταστική Διαδικασία ότι μας οφείλουν και ευθύνονται για μίζες ή παραπλάνηση ή ελαττωματικά προϊόντα ή υπηρεσίες προς της Ελλάδα ή τελικά παράνομο και απεχθές χρέος! Η εξυπηρέτηση του τελικού νομίμου χρέους, θα βοηθηθεί και από μέρος της ορθής και προσοδοφόρου, εθνικά συμφ
Keywords
Τυχαία Θέματα