Πήγα σε μάγισσες, σε τηλεχαρτορίχτρες...


Καλή εβδομάδα να έχουμε και με λιγότερες δυσάρεστες ειδήσεις. Που δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες για να προβλέψεις το τηλε-μέλλον, αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά.

ΠΗΓΑ ΣΕ ΤΗΛΕΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά.....
οι τηλε-αστρολόγες καθημερινά μιλάνε σχεδόν αποκλειστικά για τα επαγγελματικά μας. Παρατήρησε το διότι και θα δεις ότι έχω μέγα δίκιο. Έτσι όπως πάμε, όλοι κρεμιόμαστε από τα χείλη της Λίτσας και της Βίκυς στα Πρωινάδικα. Σίγουρη τηλεθέαση
σας λέω, γι αυτό τον λόγο κάθε εβδομάδα και όλο μεγαλώνουν οι στήλες.

Θα μου πεις για τί άλλο θα έπρεπε να μιλήσουν για τα αισθηματικά; Αυτά πάνε για άλλα, αφού μπροστά στο δίλημμά, δουλειά ή σχέση τι θα προτιμήσεις; Ξέρω μην απαντήσεις. Επίσης ξέρω πολλούς τηλεαστέρες που είναι κρεμασμένοι στις προβλέψεις και περιμένουν να δουν πότε θα ευθυγραμμιστεί ο Ερμής με τον Πλούτωνα που φέρνει εύνοια…. και καλά… στα επαγγελματικά.

Άσε που σε κάποιες λένε ότι στο δεύτερο μισό θα επανακάμψουν τηλεοπτικά και μάλιστα το ναι ή το όχι της απόφασης θα το πουν Γερμανικά χείλη. Αχ αυτή η τηλεόραση είναι μεγάλος έρωτας που αν σε φτύσει πάντα κολλάς.

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!

Και ενώ υπάρχει τηλεοπτική αστάθεια, το ζεύγος Λιάγκας-Σκορδά σε κάθε του συνέντευξη επαναλαμβάνει το ίδιο τροπάριο. Ότι θα θέλανε να μην γίνουν τηλεοπτικά σιαμαίοι, ότι δεν θέλουν να κουράσουν τον κόσμο, ότι θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Αχ Ελένη που θέλετε. (Μενεγάκη) Δεν είδατε τι ξέσπασμα που έκανε για τον Fab άνεργο Ψινάκη; Δεν ακούτε τις τηλε-προφητείες που λένε ότι η Ελληνική τηλεόραση μπορεί του χρόνου να έχει τις εκπομπές όπως τα δείγματα σε σαμπουάν;

Δηλαδή για να καταλάβω, αν σας προτείνουν θα πείτε όχι; Εκτός και αν σας περιμένει μια άλλη τηλεοπτική πρόταση σε ένα παράλληλο σύμπαν οπότε πάω πάσο. Έχει σταματήσει και ο Χαρδαβέλας τις εκπομπές με τα μεταφυσικά έχω μείνει πίσω. Φιλική συμβουλή. Μην λέτε βρε παιδιά πολλά. Ας αφήσουμε το μέλλον να δείξει ποια θα είναι η επόμενη σελίδα στην Ελληνική τηλεόραση.

ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΟΝ ICE

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρατηρώ τις συνεντεύξεις του Χρίστου Φερεντίνου το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι έχει μια αποστροφή στο Life style το οποίο δεν θέλει να υπηρετεί και φυσικά έχει έρθει σε αντίθεση με την Σίσσυ Χρηστίδου πάνω σε αυτό το θέμα.

Διαφορετικά ούτε για πλάκα δεν δέχομαι την απάντηση του στυλ, «Μετανιώνω για το Πρωινό κάθε φορά στις 7 :15 το πρωί!!» σε συνέντευξη του. Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να ήρθε με τον αέρα της τηλεοπτικής μεταγραφής, ωστόσο το «ξήλωμα» του κολλητού της και Αρχισυντάκτη από το πάνελ ίσως μπορεί να θεωρηθεί μια μικρή προσωπική του νίκη.

Και επειδή οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, το τηλεκαρφί απάντηση στον Χρήστο ήρθε από την εκ του Σαββατοκύριακου Πρωινατζού του Άλφα Ναταλία Γερμανού, που πέταξε ατάκα θανατηφόρα και αναγνώστη μου ετοιμάσου για την αναπαραγωγή, της αναπαραγωγής, ω…αναπαραγωγή. Νέ
Keywords
Τυχαία Θέματα