Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-19/12/11

Συμβουλές για τα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το αντίστοιχο ζώδιο) Προβλέψεις από 12 ως 19/12/11. Από τη Λίλιαν Σίμου!

Κριός

Η μελαγχολία των ημερών επικεντρώνεται στα θέματα που έχουν να κάνουν με την αποδοχή της εικόνας σας από τους άλλους αλλά και την ικανοποίηση που δέχεστε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, οι ιδέες θα είναι πιο λαμπερές και μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλία για να γίνει μία νέα

αρχή σε θέματα που σας ενδιαφέρουν προσωπικά και σχετίζονται με την αυτονομία σας. Καθώς υπογραμμίζονται θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, αν υπάρχουν διεκδικήσεις, θα ήταν καλό να πάρετε μετά τις 15 οδηγίες από ειδικούς για να κανονίσετε τα επόμενα βήματα. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, μπορείτε πλέον να το αποφασίσετε. Σε θέματα σπουδών θα είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και μάλιστα ενδέχεται νέες ιδέες ή νέες γνώσεις να σας δώσουν ώθηση για να ξεπεράσετε ενδοιασμούς και να κάνετε ένα ανατρεπτικό ξεκίνημα.

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια καλλιεργούνται στην περίπτωση που μπορείτε να φανείτε ψύχραιμοι.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου σίγουρα δεν είναι μία πολύ αισιόδοξη νότα, αλλά εσείς έχετε μία θετική γωνία. Επομένως, την δυσφορία αυτών των ημερών μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με σθένος και αρκετά θετικά. Δεν θα είναι εύκολο όμως να κάνετε συμβιβασμούς όταν πρόκειται για κάποια ιδεολογική διαφορά ή ένα θέμα αντίληψης φιλοσοφικής. Εκεί η πίκρα θα προέλθει από την αντιπαράθεση και μάλιστα μπορεί να θεωρήσετε πως δεν σας κατανοεί το κοντινό σας περιβάλλον. Ας δεχθείτε την διαφορετική άποψη και ας εμπλουτίσετε τις γνώσεις μέσα από θεωρίες λιγότερο σύμφωνες με τη δική σας. Θα κερδίσετε σε εμπειρία και γιατί όχι..σε γνώση!

Από τα μέσα της εβδομάδας, θα μπορείτε να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλες εκκρεμότητες, με εφορία, με δόσεις ή πιστωτικές κάρτες. Θα κατανοήσετε πιο εύκολα τις αδυναμίες ή τις φοβίες σας και θα μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

Προς το τέλος της εβδομάδας, η ένταση που επικρατεί θα φέρει προβλήματα στην δουλειά σας, για τον λόγο αυτό, παραμείνετε ψύχραιμοι.

Δίδυμοι

Βαθύτερες ανάγκες σας δημιουργούν ανασφάλεια. Αν αυτή αφορά τα οικονομικά σας, τότε αυτά μπορεί να στηριχθούν από την οικογένεια, ωστόσο ίσως η εξάρτηση ή η ανάμιξη των οικείων σας, σας φανεί παρεμβατική και ενοχλητική. Αρκεί να είστε και εσείς και εκείνοι, περισσότερο υπομονετικοί. Με ένα συνεργάτη μπορεί να έρθετε σε άμεση ρήξη και σ’ αυτό συντελεί η διαφορετική νοοτροπία.

Αν οι ανάγκες αυτές αφορούν το συναισθηματικό πεδίο, τότε θα ήταν καλό να αποφύγετε να είστε απαισιόδοξοι και αυστηροί με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις και διευκρινίσεις. Μπορείτε να αναφερθείτε στα παράπονά σας μετά το τέλος της εβδομάδας αυτής. Αν και σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας διευκολύνονται οι συναλλαγές και συζητήσεις, θα ήταν καλό να μην βιαστείτε.

Οι συνεργασίες βελτιώνοντ

Keywords
Τυχαία Θέματα