ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ
Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ........
Επιτέλους η ΕΠΟ αποφάσισε …

Η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ συνεδρίασε τελικά και με την υπ’ αριθμ. 685/2011 απόφαση αποφάσισε να τιμωρήσει την Παναχαϊκή με απλή ανάκληση δελτίων για τους .....
παρακάτω ποδοσφαιριστές της ομάδας .
ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
SEITAJ SKERDI
ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΙΘΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΦΟΥΦΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα (18/7/2011), για το γνωστό πρόβλημα του πλαστού φορολογικού εγγράφου που βρέθηκε στον φάκελο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και έλαβε σοβαρά υπόψη της ότι η ΠΑΕ δεν είχε κανέναν δόλο για το πλαστό έγγραφο.

Η Επιτροπή λοιπόν κατά πλειοψηφία ανακαλεί τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. που εκδόθηκαν την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2011 σύμφωνα με το άρθρο 15 παράγραφος 7 α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών .

Αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει και η επικύρωση της βαθμολογίας που και τυπικά πλέον η Παναχαϊκή θα είναι και με την βούλα ομάδα η οποία θα συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής .
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λίγο προτού η επιτροπή ανακοινώσει την απόφαση της δημοσίευσε στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ την παρακάτω πανηγυρική ανακοίνωση:
Ανακοίνωση Π.Α.Ε. ΠαναχαϊκήΑνακοινώθηκε: 2011-07-18 19:01:******************* Ο Θεός είναι Μεγάλος οι εφιάλτες τελείωσαν.
Τώρα τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.
Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε....
Τους παρακαλούμε όλους να μας αφήσουν να πάμε εκεί που ΘΕΛΟΥΜΕ εκεί που ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μας ΑΞΙΖΕΙ.
Ζ Η Τ Ω Η Π Α Ν Α Χ Α Ι Κ Η

http://patrinaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα