Ο Σακελλαρίου "θύμα" του...μπόνους συμμετοχών

Στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" ακούγονται εδώ και καιρό διάφορες απόψεις, γιατί έτσι ξαφνικά στον ΠΑΟΚ ο Λευτέρης Σακελλαρίου, παρόλο που έχει έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και κάλυψε με επιτυχία την απουσία του Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, πλέον βλέπει τα ματς σαν...
μόνιμος "κάτοικος" του "ασπρόμαυρου" πάγκου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε, ότι από την στιγμή που γύρισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός Λίνο από τον τραυματισμό του, ο νεαρός Έλληνας άσος δεν
θα έχει μεγάλες πιθανότητες να παίξει βασικός και ο Λίνο να κάθεται στον πάγκο. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Λίνο πήρε θέση βασικού, όταν επέστρεψε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θύμισε τον περσινό Λίνο.

Παράλληλα από το τελευταίο ματς του Σακελλαρίου με την φανέλα του βασικού στις 11 Δεκεμβρίου του 2010 όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 στην Τούμπα τον Ηρακλή, ο νεαρός αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στην "βαριά" ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-0 από την ΑΕΚ. Σε όλο αυτό το διάστημα από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα ο νεαρός δεν έχει πάρει ευκαιρίες, παρόλο που ο Λίνο δεν ήταν και στα «καλύτερα» του, αλλά και όταν απουσίαζε ο Βραζιλιάνος το τεχνικό επιτελείο τον αντικαθιστούσε στην αριστερή πτέρυγα είτε ο κατά ανάγκην αριστερός μπακ Σνάουτσερ,, είτε ο Μίρκο Σαβίνι, που κατά την γνώμη πολλών περισσότερο κεντρικός αμυντικός είναι παρά αριστερός μπακ.

Το εύλογο ερώτημα πλέον είναι γιατί ο νεαρός δεν παίρνει τις ευκαιρίες που πρέπει...

Όπως φέρεται στη μεταγραφή του Σακελλαρίου από τον Πανθρακικό υπήρχε όρος συμμετοχών του νεαρού με την φανέλα του ΠΑΟΚ, όπου ο νεαρός κάλυψε το όριο αυτό άμεσα με τις συμμετοχές του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η οικονομική δυσχέρεια όμως του ΠΑΟΚ, ώστε να καλύψει όλες τις "τρύπες", από πληρωμές παικτών, έξοδα ομάδας, αλλά και την αδειοδότηση της ομάδας για την νέα σεζόν, ανάγκασαν την διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά", όπως φέρεται, να δώσει εντολή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ο νεαρός να μην υπερβεί το όριο συμμετοχών που συμφώνησαν με τον Πανθρακικό, μιας και δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν το μπόνους συμμετοχών του Σακελλαρίου στην Θρακιώτικη ομάδα.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα