Σχεδόν πλήρης η Γιουνάιτεντ

15:16 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενόψει της...  αυριανής αναμέτρησης της Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι  ακούει στο όνομα Ράφαελ και είναι από την Βραζιλία.

Ο νεαρός πλάγιος μπακ  των «κόκκινων διαβόλων» δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το  χτύπημα  στο γόνατο που αποκόμισε στο πρώτο ματς των δύο αγγλικών ομάδων για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Όλοι οι υπόλοιποι
παίκτες πέραν του 20χρονου αμυντικού που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα τραυματισμών τέθηκαν στη διάθεση του Σκωτσέζου τεχνικού. Ίσως να μην μπορέσει να δώσει το παρόν και ο συμπατριώτης  του σερ Άλεξ, Ντάρεν Φλέτσερ καθώς ο διεθνής αμυντικός μέσος των «κόκκινων διαβόλων» ταλαιπωρείται από γρίπη.

Φέρντιναντ και Ρούνεϊ που δεν έπαιξαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας κόντρα στους «κότατζερς» είναι ετοιμοπόλεμοι και θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα της Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ».

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα