Να πως θα διασωθεί οικονομικά η Ελλάδα!!

UD Προσεγγίσεις!!

Θα χρειασθούν πολύ λίγοι νέοι νόμοι

1ος νόμος. Δεν αναγνωρίζεται από τις επόμενες κυβερνήσεις τίποτα από αυτά που αναφέρονται στα διάφορα μνημόνια.

2ος νόμος. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και επομένως σταματάμε άμεσα τις πληρωμές. Πάμε στα δικαστήρια και όσο χρέος δεν θεωρηθεί απεχθές το πληρώνουμε με το.....
15% του ΑΠΕ για όσα χρόνια κρατήσει αυτή διαδικασία.

3ος νόμος. Η ελληνική γη και τα υπερκείμενα σε αυτήν δεν θα πωλούνται αλλά μόνο θα ενοικιάζονται για εκατό χρόνια σε αυτόν που τα πρώτο-”αγοράζει” ενώ για όλους τους επόμενους ιδιοκτήτες αφαιρούνται τα χρόνια που έμειναν στην κατοχή του προκατόχου. Π.χ. εάν κάποιος πωλήσει το κτίριο ή τη γη που έχει αγοράσει πριν από δεκαπέντε χρόνια, ο νέος ιδιοκτήτης θα το κατέχει για τα υπόλοιπα 85 χρόνια και ούτω καθ’ εξής. Ένας τέτοιος νόμος ισχύει ήδη στην Αγγλία. Έτσι όλη η γη και όλα τα υπερκείμενα κτίσματα ξαναγυρίζουν πάντα στο κράτος.

Μετά τον τρίτο νόμο θα μας στείλουν από κει που ήρθαμε, δηλαδή στην δραχμή και βεβαίως δεν θα μας δώσουν ούτε φράγκο πια. Ωστόσο εάν ξυπνήσουμε και κινητοποιηθούμε ίσως τελικά όχι μόνο σωθούμε αλλά ίσως τους φανούμε χρήσιμοι και ζητήσουν την επαναφορά μας. Βεβαίως θα πρέπει να πάρουμε μέτρα που θα είναι λίγο άβολα για αρκετούς :

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…


Να φορολογούνται οι καταθέσεις αυτών που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά. Να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί που έχουν πάνω από 200.000 ευρώ. Να δείτε πόσοι “υπηρέτες του Δημοσίου συμφέροντος” θα εμφανιστούν σε αυτές τις λίστες.

Να φορολογηθούν τα εμβάσματα που ήδη έφυγαν στο εξωτερικό τα τελευταία 5 χρόνια είτε από Έλληνες είτε από μετανάστες με 20%.

Ακόμα και αυτοί οι μετανάστες που γύρισαν οριστικά στις πατρίδες τους χωρίς να πληρώσουν φόρους στην Ελλάδα θα χρεωθούν, ώστε σε επανείσοδο τους να απαιτούνται τα χρήματα.

Για αυτούς που έχουν χρήματα στο εξωτερικό από παλιά και θέλουν να τα νομιμοποιήσουν θα μπορούν να τα φέρουν ελεύθερα και να τα χρησιμοποιήσουν εφόσον θα πληρώσουν το 20% σε φόρο.

Οι αγορές ακινήτων θα γίνονται μόνο από φορολογημένα χρήματα

Το ΦΠΑ να μειωθεί σε όλα τα είδη και υπηρεσίες στο 10% χωρίς να υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Παραμένουν όλα στο κράτος.

Τα παντός είδους κέρδη των ατόμων από τις επιχειρήσεις να φορολογούνται με 15% αφού όμως έχουν αναγνωρισθεί τα έξοδα διαβίωσης τους με αποδείξεις για τις οποίες θα έχουν ήδη πληρώσει το 10% υπέρ του κράτους.

Το φορολογικό σύστημα θα απλοποιηθεί έτσι τόσο πολύ ώστε δεν θα χρειάζονται τόσοι εφοριακοί που θα σταλούν στα διάφορα σημεία της Ελλάδας να ελέγχουν συνεχώς το ΦΠΑ και εάν κόβονται αποδείξεις. Η μη βεβαίωση ΦΠΑ να επισύρει βαρύτατες οικονομικές ποινές.

Η φοροδιαφυγή δεν μπορεί να πιαστεί στην Ελλάδα με κανένα τρόπο. Ωστόσο εάν φορολογούνται οι υπερβολικές καταθέσεις και τα εμβάσματα που φεύγουν στο εξωτερικό δεν θα χρειάζεται ν
Keywords
Τυχαία Θέματα