ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα προσόντα στην προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας, ειδικά εάν οι βλέψεις μας δεν περιορίζονται στην Ελλάδα αλλά κοιτάμε και την περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό. Η γνώση της γλώσσας της χώρας προορισμού αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας. Γενικότερα, η γνώση ξένων γλωσσών κάνει τον εργαζόμενο πιο ανταγωνιστικό, καθώς μπορεί να διεκδικήσει μία θέση εργασίας με....
πολύ μεγαλύτερες αξιώσεις σε σχέση με έναν εργαζόμενο που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες.


Τα ζητούμενα για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες είναι τέσσερα: να μάθει γρήγορα, να μάθει σωστά και ολοκληρωμένα, να μάθει με χαμηλό κόστος και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή μίας εξειδικευμένης σχολής ξένων γλωσσών για ενήλικες και, βέβαια, να ψάξει για τις καλύτερες προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Εάν, για παράδειγμα, μία σχολή σας προτείνει ένα εντατικό πρόγραμμα μέσω του οποίου προετοιμάζεστε για το Lower σε ένα 8μηνο και έχει συνολικό κόστος 900 €, ενώ εναλλακτικά εξετάζετε ένα πρόγραμμα με πολύ λιγότερες ώρες που διαρκεί δύο 8μηνα και έχει κόστος 900 € για κάθε 8μηνο, για να ολοκληρώσετε την προετοιμασία στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να καταβάλετε δίδακτρα 2 Χ 900 = 1800 €, δηλαδή τα διπλάσια. Άρα, θα ολοκληρώσετε την προετοιμασία στο διπλάσιο χρόνο και με το διπλάσιο κόστος. Επομένως, για να συγκρίνετε σωστά, θα πρέπει να συγκρίνετε τι σας κοστίζει η συνολική προετοιμασία για όλες τις περιόδους φοίτησης και όχι η κάθε "χρονιά", καθώς και πόσες ώρες πραγματικής διδασκαλίας (με καθηγητή) περιλαμβάνει το πρόγραμμα που σας προτείνεται. Εάν, για παράδειγμα, μία σχολή σας προτείνει ένα πρόγραμμα με 7 ώρες την εβδομάδα, ενώ εναλλακτικά εξετάζετε ένα πρόγραμμα ίδιου κόστους αλλά με 4 ώρες την εβδομάδα, είναι προφανές ότι το πραγματικό κόστος του δεύτερου προγράμματος (κόστος ανά ώρα μαθήματος) είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό του πρώτου.
Τέλος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε όλες οι ώρες διδασκαλίας που αναφέρονται στα προγράμματα τα οποία σας προτείνει η κάθε σχολή είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας από έμπειρους, υψηλού επιπέδου καθηγητές και όχι "εργαστήρια", "τεστ" ή οποιασδήποτε άλλης μορφής "αυτοαπασχόληση" του σπουδαστή χωρίς την παρουσία καθηγητή, κάτι δηλαδή που μπορεί να κάνει και ο ίδιος ο σπουδαστής μόνος του στο σπίτι του.

Καλές προσφορές για ταχύρυθμη εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών μπορείτε να βρείτε στο www.xenes-glosses.gr.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα