ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ​Ι ΑΜΕΣΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ​Ι ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ!

Η χωρίς καμία πίεση ομολογία του Μ.Γιλμάζ για τους εγκληματικούς εμπρησμούς στην Πατρίδα μας εκ μέρους των Τούρκων συνιστούν εγκλήματα τόσο κατά της ζωής εφόσον έχουμε θρηνήσει δεκάδες θύματα όσο και κατά της ατομικής και Εθνικής περιουσίας αλλά και κατά του φυσικού περιβάλλοντος.

Πρέπει οι πολιτικοί των Αθηνών να κινηθούν επιτέλους και να πάψει η......
σιγή ιχθύος που έχουν υιοθετήσει και να ζητήσουν υλική και πάνω από όλα ηθική ικανοποίηση από τους Τούρκους. Αναμένουμε επίσης την ευαισθητοποίηση των Οικολογικών,
φιλοζωικών αλλά ανθρωπιστικών οργανώσεων και την καταδίκη εκ μέρους τους των νέων τουρκικών εγκλημάτων. Έχουμε ομολογίες των ίδιων των Μογγόλων ιθυνόντων γι αυτά τα εγκλήματα.

Η προκλητικότητα των Τούρκων και η υποχωρητικότητα των πολιτικάντηδων των Αθηνών έχει προ πολλού περάσει κάθε όριο και η άλλοτε Μεγάλη και Σεβαστή από εχθρούς και φίλους Πατρίδα μας έχει υποστεί έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό δίχως να προβάλουμε την παραμικρή αντίσταση, εφόσον οι Στρατιωτικές, Πολιτικές και Οικονομικές Δυνάμεις του Έθνους παραμένουν καθηλωμένες από την τελείως ανάξια των περιστάσεων πολιτική ηγεσία.

Ενδείκνυται άμεση λοιπόν αντίδραση εκ μέρους της Ελλάδος για τα νεοαποκαλυφθέντα εγκλήματα της Τουρκίας τόσο διμερώς όσο και στα Διεθνή Φόρα.

Επίσης αναμένουμε την αντίδραση των "προοδευτικών" θολοκουλτουριάρηδων, οικολόγων πράσινων και λοιπών "ευαίσθητων" ανθρωπιστών για αυτά τα ειδεχθή τουρκικά εγκλήματα εκτός και αν ο ανθρωπισμός και η "οικολογική τους συνείδηση" περιορίζεται στο να εφευρίσκουν ψευδείς κατηγορίες που καταδικάζουν την Ελλάδα για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθροεποίκων, διαφόρων ανωμάλων κλπ κλπ.
Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος Μ.Κ.Ο
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ [email protected]
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ τηλ. 6978982714 email: [email protected] Ιστοσελίδα:http://ereunitiko.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα