ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

1ον --- Είμαι ένας άπό τους χιλιάδες άπόδημους που παρακολουθούν ολα αύτά τα κακά στραβά και άνάποδα που μαστίζουν τη γενέτειρα. Οπως οι περισσότεροι έλληνες ετσι και εγώ παίρναμε τα παιδιά μας και πηγαίναμε στις παρελάσεις που έγίνοντο - γίνονται εδώ στο Toronto για τον εορτασμό των εθνικών εορτασμών 28ης Οκτωβρίου η 25ης Μαρτίου.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

Πάντα είχαμε και.....
κάποιους Βουλευτές που άντιπροσώπευαν
την ελληνική Βουλή. Τους χειροκροτούσαμε με ύπερηφάνεια.

ΟΧΙ ΠΙΑ !! Κύριοι μας κάνατε να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ !!

Τα παιδιά μας ντρέπονται να πάρουν τα παιδιά τους και να κατέβουν στις παρελάσεις , ντρέπονται να λένε οτι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. !!!!!!

2ον--- Τα Ελληνόπουλα ( για ελληνόπουλα πρόκειται και ας είναι γεννημένα εδώ ) που είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Toronto δια μέσου του συλλόγου τους άρχισαν έκστρατεία και fund raising για να δημιουργήσουν εδρα ελληνικών στο Πανεπιστήμιο του Toronto.

Περίπου το Μαϊο να εχουν και το πρώτο συνέδριο με προσωπικότητες , Πολιτικούς και Πανεπιστημιακούς. Μέχρις εδώ ολα καλά. BUT.!!!!

Σκέπτονται να φέρουν να άντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα τον κ. Κατσανέβα και τον Αντρέα Παπανδρέου. Θα σταθώ στις δηλώσεις που έκανε ή κ. Φεχτερ υπουργός της Αυστρίας . Οτι για την σημερινή κατάντια της Ελλάδος τη μεγαλύτερη εύθύνη τη φέρνουν 3 οίκογένειες. Και μια από αύτές είναι και η οίκογένεια Παπανδρέων.

Γιατί βρε παιδιά βρήκατε την πιό ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ οίκογένεια να άντιπροσωπεύση την Ελλάδα

Και όπως με πληροφορούν να τους βάλουν και τα έξοδα ; Τι άλλο μπορούν να προσφέρουν στην παροικία εκτός από διχόνοια και ΝΤΡΟΠΗ .!!!!

Peter Triantafyllos Toronto
Keywords
Τυχαία Θέματα