"Το νέο Channel 9 θα στηριχτεί στα άστεγα αστέρια του Alter", o Κουρής το ξέρει αυτό;

Στους άστεγους τηλεοπτικούς αστέρες του Alter θα στηριχθεί το Channel 9, που σύμφωνα με πληροφορίες, αλλάζει χέρια και μεταβιβάζεται σε επιχειρηματίες...

...Τα πρώτα τρανταχτά ονόματα που θα στελεχώσουν το νέο κανάλι είναι οι: Χαρδαβέλλας και Τριανταφυλόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να πλαισιωθεί και από την.....
Αγγελική Νικολούλη και την Αννίτα Πάνια.

Από το καλοκαίρι
είχαν ξεκινήσει οι προσπάθειες προσέγγισης του ιδιοκτήτη του Alpha για τη μετατροπή του "Channel 9" σε ένα νέο μεγάλο κανάλι, πριν αυτός επανακτήσει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Alpha. Τότε ο Κοντομηνάς είχε αρνηθεί να...ρισκάρει ποντάροντας στα "γερά χαρτιά" του καναλιού του Μπουρναζίου.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο καθότι...ο Γιώργος Κουρής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, αφού τώρα με την εφαρμογή του PSI, -πράγμα που σημαίνει ότι θα εισρεύσει χρήμα στα ταμεία...των τραπεζών-, σε συνδυασμό με τις επερχόμενες εκλογές θα αναγκάσουν τον Κεφαλονίτη επιχειρηματία να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση, αφού όπως ακούγεται: "Θέλει σαν τρελός να δει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Alter".

Τότε θα αναγκαστεί να παρουσιάσει τον...στρατηγικό επενδυτή που δεν ονομάζει, αλλά φωτογραφίζει επιχειρηματία που φοράει "ερυθρόλευκη φανέλα" και είναι θαμώνας κάθε Κυριακή στο "Καραΐσκάκη".
Το όνομα του οποίου ακούγεται ότι δέχεται "στενό μαρκάρισμα" και από τον Κοντομηνά ο οποίος προανήγγειλε περικοπές στο πρόγραμμα του σταθμού της Κάντζας."Χώσε κάνα φράγκο Βαγγέλη, για να μη τη βγάλουμε...ξεροσφύρι με Τούρκικα σήριαλ". Φέρεται να είπε ο κυρ Δημήτρης στον Μαρινάκη!

Ο επιχειρηματίας όμως ξέρει ότι αν τώρα "σφάζονται στην ποδιά του" οι καναλάρχες, για να του πουλήσουν μετοχές για μια τυρόπιτα, σε λίγο καιρό οι ίδιοι άνθρωποι θα τον παρακαλάνε να επενδύσει στα "μαγαζιά" για μια...δαγκωμένη τυρόπιτα...και τίποτα δεν θα εμποδίσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να γίνει ο "Μπερλουσκόνι" της Ελλάδας στην μετά - μνημονίου εποχή. Αφού τίποτα δεν τον εμποδίζει να γίνει "διακαναλιακός".

Τότε θα φανεί πόσο καλός στα παζάρια είναι και ο Κουρής και κατά πόσο μπορεί να ανοίξει το κανάλι "τιμωρώντας" τους "υποκινούμενος καταληψίες" όπως χαρακτηρίζει τους επί δέκα μήνες απλήρωτους εργαζόμενους, πείθοντας τους να επιστρέψουν...στη γαλέρα για ένα κομμάτι ψωμί.

Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε όλα αυτά τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται εξελίξεις!

http://pressarismenos.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα