Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Μαρτίου

21:18 11/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αρχίζει μία περίοδος έρευνας και αυτογνωσίας, πάνω στις δυναμικές σας αποφάσεις και καταλήγετε σταδιακά στα συμπεράσματα μετά τις αρχές Απριλίου. Ως τότε, αποφύγετε να είστε σε αναστάτωση και εκνευρισμό. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται αυτή την εποχή, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με αγαπημένα πρόσωπα να σας στηρίζουν. Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική

ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι ιδέες σας πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ίδιο σας τον εαυτό, σας ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Όμως είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον επόμενο μήνα και μετά.

Η δημιουργικότητά σας αναπτύσσεται άνετα και αυτό συμβαίνει και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο. Καθώς μάλιστα ήδη η αγάπη σας καλεί πιο εμφανώς και έχετε γλυκύτητα και θελκτικότητα, θα μπορούσατε να απολαύσετε τις χαρές που προσφέρουν άτομα που σας θαυμάζουν και σας αγγίζουν με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να προχωρήσετε δίχως δυσκολίες σε ένα περιβάλλον ζεστό, όπως το θέλετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Ερμής κυβερνά το ζώδιό σας και η αναδρομή του φέρνει στην επιφάνεια μνήμες ή άλλα παράπονα. Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια ʽη σε ένα οικείο περιβάλλον. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν.

Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να την ρυθμίσετε. Επομένως, κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το διατηρείτε κρυφό, για να το προστατεύσετε. Μπορείτε όμως να έχετε στιγμές τρυφερές με το ταίρι σας, κάπου μόνοι, ρομαντικά και ζώντας την αγάπη.

Keywords
Αναζητήσεις
αναστατωσε τον διακριτικα ζωδια
Τυχαία Θέματα