"Κακό πρόγραμμα", χαρακτήρισε η κ. Μπακογιάννη το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάπτυξης

Το μεσοπρόθεσμο θα είναι αναποτελεσματικό και θα αναπαράγει τις δυσκαμψίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς το κακό πρόγραμμα.
Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη πως τελικά θα ψηφιστεί. «Το θέμα είναι ποια θα είναι η....
εφαρμογή του. Με τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου δεν τελειώνει η ιστορία, εκεί
αρχίζει», τόνισε.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος της για την έξοδο από την κρίση, έγινε αποδεκτό απ΄ την Ομάδα των Φιλελευθέρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκφράζοντας την αισιοδοξία της πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αποδοχή απ΄ το σύνολο των ομάδων της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Πήραμε το πρόγραμμα της κυβέρνησης και προσαρμόσαμε ορισμένους δείκτες, με σκοπό να πετύχει -καθώς δεν έχουμε περιθώρια για ακροβατισμούς- και να συμβάλλουμε στην εικόνα της χώρας, η οποία είναι καταστροφική. Η πρόταση μας έγινε δεκτή από την ομάδα των Φιλελευθέρων και στοχεύουμε να γίνει δεκτή από ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε.

τέλος, άφησε αιχμές κατά του κ. Σαμαρά, σημειώνοντας πως «το κεντρικό ερώτημα στις Βρυξέλλες, είναι γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να βρει ένα κοινό τόπο και να ψηφίσουν όλοι μαζί».

http://dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα