Η Χρυσή Αυγή Πέλλας ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Χρυσή Αυγή Πέλλας: Η συντονισμένη εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Πέλλας: Η συντονισμένη εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και προέρχεται από όλο το.....
φάσμα του πολιτικού
(υπο)κόσμου.

Μετά τις αήθεις επιθέσεις των ενοίκων της δεξιάς παράγκας (Καρατζαφέρης, Γεωργιάδης, Καμμένος), σειρά έχει και ο υπόνομος της αριστερής γιάφκας. Σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας-Ημαθίας κατηγορεί το κίνημά μας για στοχοποίηση κάποιου κυρίου ονόματι Μ. Γεροντίδη (υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη της εν λόγω οργάνωσης στο νομό Πέλλας). Συγκεκριμένα αναφέρει πως μέλη του Κόμματός μας έγραψαν συνθήματα υβριστικού περιεχομένου με προσωπικό αποδέκτη τον άνωθεν κύριο.

Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή μελών της σε μία τέτοια πράξη, κάτι που δε συνάδει με την ηθική και την αντίληψή μας περί πολιτικής. Προφανώς τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, υπερασπιστές κατ’ επάγγελμα κάθε αντικοινωνικού στοιχείου (αναρχικών κουκουλοφόρων, λαθρομεταναστών κτλ), έχουν γνώση τέτοιων μεθόδων λόγω της επισκεψιμότητάς τους σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του “αντιεξουσιαστικού χώρου” όπου η στοχοποίηση Εθνικιστών και όχι μόνο είναι καθημερινό φαινόμενο.

Παρουσιάζονται ως προστάτες του Λαού και εκφραστές της εργατικής τάξης οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που, αδιαφορώντας για την ανεργία, τις μειώσεις ημερομισθίων, την εγκληματικότητα, τις ασθένειες και όλες τις άλλες καταστροφικές συνέπειες που το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης έχει συσσωρεύσει στην Πατρίδα μας, στρέφονται εναντίον κάθε υγιούς πατριωτικής φωνής που απαιτεί στην Ελλάδα των πρώτο λόγο να έχουν οι Έλληνες.

Αυτά τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τους λαϊκούς αγώνες ενάντια στο προδοτικό Μνημόνιο οδηγώντας τους σε ανθελληνικούς διεθνιστικούς δρόμους, δεν είναι τίποτα άλλο από την εμπροσθοφυλακή των διεθνών εξουσιαστών στον πόλεμο που οι τελευταίοι έχουν εξαπολύσει εναντίον όλων όσων αποτελούν πραγματική απειλή για τα σχέδιά τους. Είναι δε γνωστές οι προδοτικές θέσεις τους για το Μακεδονικό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και εν γένει για κάθε εθνικό θέμα. Είναι αυτοί που με πάθος πολεμούν καθετί ελληνικό και που χρόνια τώρα επιζητούν την κατάργηση των παρελάσεων στα πλαίσια των προσπαθειών τους για εξάλειψη της εθνικής μνήμης και βρήκαν την ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους με σκοπό να το υλοποιήσουν τώρα παρασύροντας τις μάζες με το να παρουσιάζουν τις προσπάθειες τους αυτές ως “διαμαρτυρία” ενάντια στην πολιτική της αστικής συγκυβέρνησης.

Είναι, δε, τουλάχιστον γελοίο αυτοί που απολαμβάνουν της πλήρους κρατικής ανοχής στον… αντικρατικό αγώνα τους (!!!) να μιλάνε για συνεργασία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής με το κράτος τη στιγμή που είμαστε το μοναδικό κόμμα που τα μέλη του δέχθηκαν την ίδια μέρα προληπτικές προσαγωγές και παρακολουθείται η νόμιμη πολιτική το
Keywords
Τυχαία Θέματα