2009 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛάΟΣ

2012: ΤΕΛΙΚΑ, ΧΩΡΕΣΕ! Αφού πέρασε πρώτα και από τον Κουβέλη…

Όπως είναι γνωστό, από χθες το ΛάΟΣ καμαρώνει για το νέο του απόκτημα: τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη. Βέβαια, λίγο πριν πάει στον Καρατζαφέρη, ο τ. βουλευτής πέρασε κι από τον… Κουβέλη:

“Δυναμικό Παρόν των Ελεύθερων Πολιτών στη .....
Θεσσαλονίκη: Με την παρουσία πολλών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και κοινωνικών στελεχών,
πραγματοποιήθηκε η 2η Σύσκεψη Στελεχών των Ελεύθερων Πολιτών στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012. Τα συμπεράσματα της σύσκεψης συνοψίζονται στα εξής: «Η πολιτική και εκλογική συμπόρευση των Ελεύθερων Πολιτών με την Δημοκρατική Αριστερά, γίνεται στην βάση προγραμματικής συμφωνίας. Κοινός μας στόχος είναι η ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης … Την σύσκεψη χαιρέτισαν ο Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου και οι πρ. Βουλευτές Νίκος Γαλανός, Αλέξανδρος Δαμιανίδης, Λευτέρης Κωνσταντινίδης καθώς και οι δήμαρχοι…”

Πέρασε, αλλά δεν έκατσε, γιατί δεν τον ήθελαν τα στελέχη του κόμματος Κουβέλη:

17 Μαρτίου 2012: Αναταράξεις στη ΔΗΜΑΡ: “Οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας αντιδρούν, ενώ η οργάνωση στην Πιερία υπενθύμισε στον Φ. Κουβέλη την απόφαση ότι δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια εν ενεργεία βουλευτές άλλων κομμάτων, αναφέρει το Έθνος. Αντιδράσεις υπάρχουν και στο Κιλκίς από τοπικά στελέχη για τον Θεόδ. Παραστατίδη. Στη Θεσσαλονίκη το ίδιο κλίμα επικρατεί για την υποψηφιότητα του Λευτέρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποτελεί πρόταση των Ελεύθερων Πολιτών του Βασίλη Οικονόμου που συνεργάζεται με τη ΔΗΜΑΡ. Γνωστά στελέχη της ΔΗΜΑΡ προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που περιληφθεί ο Λ. Κωνσταντινίδης, οι ίδιοι θα αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους…” http://www.tsantiri.gr/politiki/anataraxis-sti-dimar.html

Κι έτσι κατέληξε στο τηλεκόμμα των… απελπισμένων πολιτευτών, που μαζεύει στις τάξεις του τα πιο φθαρμένα υλικά των μεταπολιτευτικών κομμάτων, που δε θέλει κανένας άλλος!

Από την άλλη μεριά, το «φλερτ» Καρατζαφέρη-Κωνσταντινίδη δεν είναι τωρινό. Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια. Από το 2009! Ας δούμε τι απάντησε τότε ο Κωνσταντινίδης στην πρόταση Καρατζαφέρη:

”ΔΗΛΩΣΗ Λευτέρη Κωνσταντινίδη, πρώην Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Θεσσαλονίκη, 3 του Σεπτέμβρη 2009

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο Καρατζαφέρη για την ευγενική πρότασή του να συμπεριληφθώ στα ψηφοδέλτια του κόμματός του στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ, επειδή

1. Παρότι είμαι εσαεί βαθύτατα πολιτικό ον, δεν με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής.

2. Με τον Γιώργο Α. Παπανδρέου με συνδέει μακρά προσωπική και οικογενειακή φιλία και κοινή αγωνιστική πορεία.

3. Επικροτώ μεν τις πατριωτικές θέσεις του κ. Καρατζαφέρη, αλλά είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Λευτέρης Κωνσταντινίδης πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ” http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blog-post_9131.html

Το 2009, ο «πολύ αριστερός» Κωνσταντινίδης δε
Keywords
Αναζητήσεις
κωνσταντινιδησ πασοκ
Τυχαία Θέματα