Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Κραυγή απελπισίας ομολογιούχου: «Μας πεθάνατε»!

του Μάκη Βραχιολίδη

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ενήργησε ως κοινός απατεώνας. Ως άλλος Παύλος Ψωμιάδης, ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωνε αδιαλείπτως τους επενδυτές
των ομολόγων Δημοσίου ότι οι επενδύσεις τους δεν....
διέτρεχαν κανένα κίνδυνο και δεν θα υπόκειντο στο «κούρεμα» του PSI! Απέκρυψε όμως ότι προηγουμένως είχε δεσμευτεί στον Γιούνκερ, τον Όλι Ρεν και τους άλλους της Ε.Ε. ότι θα καρατομούσε όλες τις οικονομίες που είχαν επενδύσει σε κρατικά ομόλογα του δημοσίου, χιλιάδες μικροεπενδυτές!
Αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες των επενδυτών κρατικών ομολόγων και του προέδρου του συσταθέντος συλλόγου τους κ. Γιάννη Μαρινόπουλου (φωτό). Μιλώντας στην «Ελεύθερη Ώρα» ο κ. Μαρινόπουλος, είπε:
«Οι διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου ήταν συνεχείς με πιο πρόσφατη, όπως θυμάμαι, αυτή που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου στον Real fm, όπου είπε ξεκάθαρα ότι “για τους ομολογιούχους του δημοσίου δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει βρεθεί λύση αλλά δεν μπορώ να την πω τώρα”! Την επομένη ακριβώς ημέρα πήγε στην Ευρώπη όπου ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία αποζημίωση στα φυσικά πρόσωπα είτε άμεση είτε έμμεση και γι’ αυτό το πράγμα η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί».
Η απάτη του κ. Βενιζέλου σε βάρος των 11.000 περίπου επενδυτών σε ομόλογα του Δημοσίου, όπως φαίνεται ήταν προσχεδιασμένη. Όταν ερχόταν στην Ελλάδα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έβγαινε στα κανάλια ή στην Βουλή, μοιράζοντας αφειδώς εγγυήσεις και υποσχέσεις ότι δεν θα θίγονταν τα κρατικά ομόλογα μέχρι 100.000 ευρώ από τις επενδύσεις των φυσικών προσώπων, ενώ στην Ευρώπη είχε δεσμευτεί για τα ακριβώς αντίθετα: Για τον σφαγιασμό τους!

Ο κ. Βενιζέλος, σημερνός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο οποίος επιδιώκει να γίνει και αυριανός Πρωθυπουργός, παγίδεψε τους επενδυτές, τούς έβαλε σαν τα γουρούνια στο μαντρί του θανάτου, για να υποστούν μετά, τη σφαγή του PSI!
Πάνω από 2 δις ευρώ εξαφανίστηκαν, έγιναν …αστρόσκονη με μια κίνηση του Βενιζέλου. Οικονομίες μιας ζωής που αποταμίευσαν άνθρωποι του μόχθου στην…ασφάλεια του Δημοσίου, χάθηκαν μονομιάς, εξαιτίας της αθλιότητας του πρώην υπουργού Οικονομικών! Οι επενδυτές αισθάνονται ότι υπέστησαν τεράστια απάτη από την ίδια την Πολιτεία. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να την παρομοιάζουν με αυτή της ΑΣΠΙΣ του Παύλου Ψωμιάδη. Και ακόμη χειρότερα: Διότι στην μία περίπτωση είχαν να κάνουν με ιδιώτη, ενώ σε αυτή, είχαν να κάνουν με τα επίσημα χείλη της Πολιτείας και δη του πρώην Αντιπροέδρου του κ. Βενιζέλου ο οποίος διαβεβαίωνε από βήματος της βουλής αλλά και από την τηλεόραση ότι οι ομολογιούχοι του Δημοσίου έπρεπε να νιώθουν απόλυτα ασφαλείς!!!
Ο κ. Μαρινόπουλος τονίζει: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κ. Βενιζέλος έδρασε όπως ο Ψωμιάδης της ΑΣΠΙΣ, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο με
Keywords
Τυχαία Θέματα