Εργασία στην Κύπρο: Μάθετε Αγγλικά με ταχύρυθμα μαθήματα.

Η προοπτική εργασίας στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς από εμάς. Βέβαια, μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσει κανείς το «άλμα» είναι η ικανοποιητική γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς οι περισσότερες από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας γραφείου προϋποθέτουν γνώση Αγγλικών.
Τα εξειδικευμένα Κέντρα Εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για.....
Ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο που δεν έχει προηγούμενη γνώση της Αγγλικής γλώσσας τη δυνατότητα να μάθει τόσο
Γενικά Αγγλικά όσο και βασικά Επαγγελματικά Αγγλικά σε 8-10 μήνες, χάρη στο ειδικά μελετημένο πρόγραμμα 3 επιπέδων “Start-Step2-Link”.

Αν ο σπουδαστής διαθέτει ήδη μεσαίο επίπεδο Γενικών Αγγλικών, μπορεί να παρακολουθήσει απευθείας το πρόγραμμα “Link”, αποκτώντας βασικές γνώσεις Business English σε μόλις 2,5 μήνες.
Το πρόγραμμα βασίζεται σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για ενήλικες, με το λεξιλόγιο και τη γραμματική να εξηγούνται και στα ελληνικά.

Περισσότερες πληροφορίες για «ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες - Γενικά Αγγλικά (General English) - Επαγγελματικά Αγγλικά ( Business English) – εκμάθηση Αγγλικών από ενήλικες – εκμάθηση Αγγλικών σε σύντομο χρονικό διάστημα», μπορείτε να βρείτε στα sites www.eurodiastasi.gr,

www.agglika-gia-enilikes.gr,

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
μαθηματα αγγλικων λευκωσια, ταχυρυθμα αγγλικα στην κύπρο
Τυχαία Θέματα