ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΟΝΙΤΣΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου


Γνωστοποιήθηκε το παρασκήνιο που οδήγησε στην παράνομη έκδοση του επαίχυντου ανακοινωθέντος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου εναντίον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα με το οποίο τον άφηνε εκτεθειμένο για τις γενναίες δηλώσεις που έκανε εναντίον των εθνομειοδοτών και εκκλησιομάχων που μας κυβερνούν.

Η σύνθεση της νέας Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας αποτελείται - κατά το πλείστον - από ευλαβείς και.....
παραδοσιακούς ιεράρχες, οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα ζητήσουν ευθύνες από τον ανεκδιήγητο πρωτοσύγκελο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου,
επειδή αυτός πρωτοστάτησε για να εκμαιεύσει παράνομα από τη Συνοδική επιτροπή Τύπου το Ανακοινωθέν κατά του Σεβ. Μητροπολίτη Κονίτσης εντολή φυσικά του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Αρα υπάρχουν τα ακόλουθα δεδομένα.

Καταρχήν η συμπεριφορά του φιλοπασόκου πρωτοσύγκελου του Αρχιεπισκόπου.

Υστερα ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που επέλεξε τον αχαρακτήριστο πρωτοσύγκελο για να υποσκάπτει το έργο της Εκκλησίας και να προωθεί τα συμφέροντα των άθεων κυβερνώντων και με τις εντολές του οποίου ενεργεί ο Πρωτοσύγκελος.

Η εξαπατηθείσα Διαρκής Ιερά Σύνοδος εξ ονόματος της οποίας με ψευδείς παραστάσεις εκμαίευσε ο πρωτοσύγκελος το Ανακοινωθέν εναντίον του Σεβ. Μητροπολίτη Κονίτσης.

Και τέλος ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κονίτσης, ο οποίος ελπίζουμε ότι δεν θα αφήσει την ανέντιμη συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου και του πρωτοσυγκέλου του να ξεχαστούν και να αποσιωπηθούν και να περάσουν αβρόχοις ποσίν για την αντιεκκλησιαστική συμπεριφορά τους.

Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται από αδιάψευστα και συγκεκριμένα γεγονότα ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενεργεί πάντοτε με συνωμοτικό τρόπο για να προωθήσει τα συμφέροντα των άθεων κρατούντων.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν επιτέλους θα υπάξει μια ομάδα ιεραρχών, οι οποίοι θα ορθώσουν ανάστημα και θα ανακόψουν την πορεία ολέθρου του πρασινοφρούραρχου Αρχιεπισκόπου, ο οποίος απεργάζεται τόσο απροκάλυπτα τα συμφέροντα της Εκκλησίας.

Η αυριανή συνεδρία της Διαρκούς Ιερά Συνόδου, που θα συζητηθεί το θέμα, θα αποτελέσει τη λυδία λίθο της αξιοπρέπειας των ιεραρχών που συγκροτούν την ΔΙΣ. Θα είναι η ώρα που θα αποδείξουν αν θα ορθώσουν ανάστημα στις Αρχιεπισκοπικές αυθαιρεσίες ή αν θα κύψουν τον αυχένα για να περάσει ανενόχλητος ο Αρχιεπισκοπικός ετσιθελισμός.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα