Ανα-βολική Δικαίωση για Κεντέρη και Θάνου..

Άλλη μια φορά έλαμψε η δικαιοσύνη. Τα περισσότερα sites είχαν την παραπάνω φράση ως δικαίωση στην υπόθεση Κεντέρη-Θάνου που συγκλόνιζε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό εδώ και μια επταετία. Το αποτέλεσμα? Αθώοι! Όχι όλοι δηλαδή , αφού ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος κατιδακάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση λόγω εμπορίας και διακίνησης αναβολικών ουσιών. Καταρχήν να.....
τονίσω ότι δεν έχω καμία εμπάθεια προς τα πρόσωπα αφού για μένα είναι πρωταθλητής οποιοσδήποτε
έχει στο στήθος του το Εθνόσημο, ακόμα και αν δεν προκρίνεται σε τελικές φάσεις και δεν παίρνει μετάλλια. Πολύ περισσότερο δε οι παραπάνω αθλητές που έχουν χαρίσει στην Ελλάδα κύρος με τις νίκες τους και μας έχουν κάνει περήφανους.
Τελικά το τροχαίο συνέβη κανονικά και η μηχανή του Κεντέρη πράγματι έπεσε στα λάδια..του Ολυμπιακού Χωριού. Αφου έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη θα την αμφισβητήσουμε? Τους σπιλώσατε το όνομα τόσα χρόνια για να τους αθωώσετε. Ευθύνη έχει μόνο ο Τζέκος ο οποίος ήταν προπονητής τους αλλά δεν έδινε στα δικά του παιδιά αναβολικά.. Αποδείξατε ότι διακινούσε αναβολικά γι αυτό και τον κατηγορήσατε. Ποιος τα έπαιρνε κύριοι αφού τα διακινούσε? Το ερευνήσατε? Σας νοιάζει ένας άνθρωπος που πουλάει αργό θάνατο που τον πουλάει? Δεν το ερευνήσατε για να κλείσει ο φάκελος? Μη τυχόν και αποκαλυφθούν μεγαλύτερα γεγονότα? Ίσως ξέρετε που τα διακινούσε και το κάνατε γαργάρα?
Δεν θέλω να είμαι κακεντρεχής αλλά θα πρέπει να εμβαθύνουμε λίγο σε όλα τα πράγματα. Η απόφαση αυτή θυμίζει και λίγο ποδόσφαιρο. Φταίνε για τα στημένα ο Μπέος με τον Ψωμιάδη αλλα δεν φταίνε οι ομάδες τους. Δηλαδή εγώ πατάω την σκανδάλη για το όπλο αλλά δεν φταίω εγώ… φταίει μόνο το όπλο! Δικαιοσύνη μέν δεν αντιλέγω αλλά να πληρώσουν ο καθένας την ευθύνη του και όχι να γίνεται η δουλεία επιφανειακά να τελειώνουμε.

ΥΓ: Ας μην κοροιδευόμαστε. Όποιος πιστεύει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν έχουν αναβολικά μάλλον ζει αλλού. Δεν θέλω να μειώνω κανέναν. Η ομοσπονδία κάθε χώρας είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει για την χρήση αναβολικών. Το ότι δεν ανιχνεύονται είναι άλλο θέμα. Το ότι υπάρχουν επίσης δεν μειώνει την νίκη του αθλητή. Απλά καμιά φορά αναρωτιέμαι αν νικάει ο καλύτερος αθλητής ή το καλύτερο αναβολικό. Ίσως και τα δύο μαζί. Επειδή όλοι έχουν γνώση και σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τα αναβολικά ώστε να χρησιμοποιούν το καλύτερο πάντα και φυσικά μη ανιχνεύσιμο, σε συνδυασμό με ότι ο χ ψ είναι καλός αθλητής φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι το μετάλλιο.

ΥΓ2: Αθώος νομίζω είναι και ο κος. Ιακώβου της Άρσης Βαρών παρόλο που 11 Ολυμπιονίκες μας πιάστηκαν ντοπέ.Σωστά?


1wannh5Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα