ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ

Και ω του θαύματος,ο υπέρβαρος και ύποπτος για ψευδείς καταγγελίες αποστράτων συναδέλφων του, στρατηγός της ειρήνης,κατάφερε να βάλει στο παιχνίδι διεκδίκησης της σημαίας του σχολείου......συγγνώμη της θέσεως του ΑΓΕΕΘΑ ήθελα να πω , και την έγκριτη(όχι πλέον μετά απο αυτό) δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή ΣΟφία Βούλτεψη.

http://www.elzoni.gr/html/ent/145/ent.13145.asp
Το παραμύθι πήγε σύννεφο,ξένες γλώσσες ,πτυχία .....και αμα΄λαχει και γλυκό κυδώνι με τη συνταγή της γιαγιας και δυό αυγά τουρκίας,ως διαπιστευτήρια για να γίνει
κάποιος ΑΓΕΕΘΑ,στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ των λαθρομεταναστων,στους οποίους στέλνει και ράντζα για να μην πονέσει η μέση τους ,όταν κάνουν κατάληψη στην ΥΠΑΤΕΙΑ.(αλήθεια,τα ράντα του ελληνικού στρατού τι έγιναν???τα επέστρεψαν οι λάθρο,η, βρίσκονται σε.... καμμία κατάληψη των φίλων των εκπομπών της Ευτυχίας???)
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/ayesman-n.html


Κρίμα για την κυρία Βούλτεψη η οποία αποδεικνυεται κατώτερη των περιστάσεων και συμπορευόμενη με κύκλους της νέας τάξης.
Η όποια ρηχότης της ανωτάτου ηγεσίας δεν ταυτίζεται με το έθνος ,ούτε μπορεί να το χρησιμοποιεί ως ασπιδα και κλίμακα ανέλιξης.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕ.....Η Η ΦΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΩΝΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ
η κυρία ΒΟΥΛΤΕΨΗ γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για την κάτωθι εκπομπή,τι έχει να πει για αυτό,συμπορέυεται ,η, καταδικάζει?????


ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΚΌΜΗ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,οι ευαισθησίες της ,προφανώς ,έχουν το μέτρο των προσωπικών φιλοδοξίων διαφόρων παιδαριωδών προσωπικοτήτων

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ,ΔΙΟΤΙ
ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ(είναι ντροπή να σιωπάς ,όταν όλη η ΕΛΛΑΣ αδικείται)

nikos m.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα