Ο διαμορφωτής της Porsche 918 Spyder είναι online

Τη στιγμή που η έκθεση της Φρανκφούρτης έχει ανοίξει για το κοινό και η Porsche 918 Spyder, είμαστε σίγουροι πως προσελκύει πλήθη οπαδών, η Porsche αποφάσισε να ανεβάσει επιτέλους και τον διαμορφωτή –configurator- της ναυαρχίδας της. Με δεδομένο πως οι διαμορφωτές της Porsche είναι από τους καλύτερους του είδους, αδειάστε ένα 10-20λεπτο για να χαραμίσετε

σε αυτόν.

Δυστυχώς, ο configurator της 918 δεν έχει ακόμα τιμές, που σημαίνει πως δεν μπορούμε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό για το πόσο χρεώνεται κάτι που προφανώς κοστίζει το 1/10.000 αυτού που θα ζητάει η εταιρία αλλά θα πορευτούμε με ότι έχουμε.

12 χρώματα, 3 σχέδια ζαντών και 7 διχρωμίες για το εσωτερικό είναι μερικές από τις επιλογές. Επίσης, να σας πληροφορήσουμε πως η Porsche προσφέρει μία μόνο ποτηροθήκη ως extra. Η ποτηροθήκη αυτή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και είναι αποσπώμενη. Δόξα τω Θεώ δηλαδή γιατί δεν μπορούσα να αναλογιστώ το μειονέκτημα του extra βάρους της ποτηροθήκης σε περίπτωση που αυτή ήταν μη-αποσπώμενη, όταν θα έτρεχα στην πίστα με την 918 μου προσπαθώντας να πετύχω τον καλύτερο χρόνο χωρίς να φοβάμαι καθόλου τα 845.000$ minimum που έδωσα για το αμάξι. Ήταν αρκετά εμφανής η ειρωνεία στην τελευταία πρόταση; Γιατί αν δεν ήταν να τονίσω πως είμαι ειρωνικός!

[Πηγή: Porsche]

Keywords
Τυχαία Θέματα