Τρίτο μεταγραφικό χτύπημα της Ferrari, ξανά από τη Lotus!

Μετά την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή James Allison, ο οποίος ήδη έχει πιάσει δουλειά στο Maranello, και την υπογραφή συμβολαίου με τον Kimi Raikkonen, η Ferrari απέσπασε άλλο ένα πολύ σημαντικό μέλος της Lotus. Πρόκειται για τον Dirk De Beer, επικεφαλής αεροδυναμιστή της Βρετανικής ομάδας. Ο

Νοτιοαφρικανός μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως θεωρείται κορυφαίος στους κύκλους της Formula 1.

Το συμβόλαιο του De Beer με τη Scuderia ξεκινά την πρώτη Οκτωβρίου και αρχικά, θα συνεργάζεται με τον τωρινό επικεφαλής του αεροδυναμικού τμήματος, Loic Bigois, υπό τον James Allison. Η συγκεκριμένη μετακίνηση έχει και ένα παράδοξο, με την Lotus να του ζητά να εργαστεί στο νέο μονοθέσιο του 2014, παρότι έχει καταθέσει την παραίτησή του εδώ μερικές εβδομάδες, κάτι που σίγουρα μας δείχνει το πόσο σημαντικός θεωρείται.

Από την πλευρά της, η Ιταλική ομάδα έκανε άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη στο τεχνικό της team, δείχνοντας πως η επιστροφή στους τίτλους είναι ο μοναδικός στόχος για τα επόμενα χρόνια. Στόχος που της διαφεύγει από το 2008, για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, και το 2007, γι’ αυτό των οδηγών.

[Πηγή: BBC]

Keywords
Τυχαία Θέματα