Mark Webber: O Vettel θα είναι ο επόμενος οδηγός της Ferrari

Μπορεί η υπογραφή του Kimi Raikkonen στο συμβόλαιο της Ferrari να μην έχει καν ακόμα στεγνώσει, έρχεται ο Mark Webber για να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά.

Σε πρόσφατη δήλωση του προέβλεψε ότι ο επόμενος οδηγός που θα οδηγήσει για την ιταλική ομάδα θα είναι ο “άσπονδος” teammate του, Sebastian Vettel.

O Αυστραλιανός

είναι γνωστό ότι είναι αρκετά καλός φίλος με τον Fernado Alonso και πιστεύει ότι ο Ισπανός θα λήξει το συμβόλαιο και τη συνεργασία του με την ομάδα, μαζί με τον Raikkonen, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι ότι θα κάτσουν μαζί για δύο χρόνια. Και μετά η Ferrari προφανέστατα θα πάρει τον Seb (Vettel) από τη Red Bull και μετά…θα συνεχίσει από εκεί.

Ο Webber δήλωσε ακόμα ότι η συνύπαρξη των Alonso και Raikkonen είναι μια επιθετική βραχυπρόθεσμη κίνηση της Ferrari, έτσι ώστε να γίνει και πάλι πρώτη, ενώ τέλος, δικαιολόγησε την κίνηση αυτή έτσι ώστε ο Raikkonen “να πιέζει” τον Alonso, ειδικά στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, για να φέρνει το αυτοκίνητο πιο ψηλά στο grid.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα