Ζεκά: Ικανοί για το νταμπλ

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ζέκα σε εφημερίδα της Πορτογαλίας για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ο Παναθηναίκός βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

Με δηλώσεις του στην Ο Jogo ο πορτογάλος άσος τόνισε πως ένιωσε... ήρωας για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι, ενώ χαρακτήρισε φανταστικό προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αναλυτικά,

ο Ζέκα μίλησε:

Για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι: "Ήταν μια υπέροχη στιγμή. Είχα κάποιες καλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια και έψαχνα το πρώτο μου γκολ. Τελικά το πέτυχα στο ντέρμπι κι αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και την ομάδα μου. Είδα τον Κουίνσι να έχει την μπάλα και να τρέχει. Ήμασταν δύο εναντίον δύο και κατάλαβα αμέσως πως είχαμε προϋποθέσεις για το γκολ. Πίστευα πως ο Κουίνσι θα περάσει τον αμυντικό που είχε μπροστά του, έτρεξα να πάρω θέση μπροστά από τον αμυντικό που με κάλυπτε, τα κατάφερα και σκόραρα".

Για το πώς τον αντιμετώπισε ο κόσμος μετά το γκολ: "Την Κυριακή δεν βγήκα από το σπίτι με αποτέλεσμα να μη συνειδητοποιήσω την αντίδραση του κόσμου. Τη Δευτέρα πήγα για φαγητό και συνάντησα μερικούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι έστησαν ένα τρελό πανηγύρι. Με αποθέωσαν. Στο συγκεκριμένο μέρος κανείς δεν υποστήριζε τον Ολυμπιακό και αυτό με χαροποίησε. Ήμουν σχεδόν ήρωας".

Για την εμπειρία του από το πρώτο του ντέρμπι

Keywords
Τυχαία Θέματα