Όνειρα Ευρώπης για Μάλαγα

04:05 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-3
ΓΗΠΕΔΟ: «Σαρδινέρο»
Στην 5η θέση της Ισπανίας ανέβηκε η Μάλαγα, αφού επικράτησε με 3-1 της Σανταντέρ μέσα στο «Σαρδινέρο» στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 13ης Αγωνιστικής, φθάνοντας τους είκοσι βαθμούς. Η Σανταντέρ απείλησε στο 4' με τον Μουνίτις να τροφοδοτεί τον Αντριάν, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Γουίλι να διώχνει σε κόρνερ. Η Μάλαγα

απάντησε στο 11' με τον Ντεμικέλις να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 16' «φλέρταρε» με το γκολ όταν ο Φερνάντεζ πάσαρε στον Καθόρλα που βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόνιο, αλλά σούταρε άστοχα. Η Σανταντέρ απείλησε στο 22' με τον Κονέ να σουτάρει από την μικρή περιοχή και τον Γουίλι να διώχνει σε κόρνερ, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 25' όταν ο Τουλαλάν τροφοδότησε τον Ροντόν αλλά το σουτ του από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τόνιο. Η Μάλαγα άγγιξε το προβάδισμα και στο 32' όταν Ντούντα και Καθόρλα συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Ροντόν που πλάσαρε, όμως ο Τόνιο έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 39' όταν ο Ματάισεν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Καθόρλα, αλλά η κεφαλιά του βρήκε τον Τόνιο σε ετοιμότητα. Η υπεροχή της Μάλαγα καρποφόρησε στο 48' όταν ο Φερνάντες σέντραρε από τα δεξιά για τον Ίσκο, ο οποίος με αριστερό πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως το σουτ του Σίσμα στο 55' από την μικρή περιοχή ήταν άστοχο, ενώ στο 62' ο Κρίστιαν τροφοδότησε τον Μουνίτις που πλάσαρε τον Γουίλι, αλλά ο γκολκίπερ της Μάλαγα έδιωξε σε κόνερ. Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν το 0-2 στο 65' όταν ο Ματάισεν επιχείρησε την σέντρα-σουτ και ο Άλβαρο Γκονζάλες προσπαθώντας να απομακρύνει σημείωσε αυτογκόλ. Η Σανταντέρ μείωσε στο 70' όταν ο Στουάνι τροφοδότησε τον Αράνα, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2. Η Μάλαγα «¨σφράγισε» την νίκη της στο 89' όταν Ίσκο και Φαν Νίστελροϊ συνδυάστηκαν και ο Ολλανδός πάσαρε στον Φερνάντες, ο οποίος με δεξί πλασέ νίκησε τον Τόνιο διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Φράνσις, Άλβαρο Γκονζάλες, Τορεχόν, Κρίστιαν (59' Λούκε), Ντιόπ, Αντριάν, Αράνα, Μουνίτις, Σίσμα, Κονέ (46' Στουάνι).
ΜΑΛΑΓΑ: Γουίλι, Γκάμες (83' Σάντσες), Μονρεάλ, Ματάισεν, Ντεμικέλις, Τουλαλάν, Ντούντα (74' Μαρέσκα), Φερνάντες, Ίσκο, Καθόρλα, Ροντόν (66' Φαν Νίστελροϊ).

Keywords
Τυχαία Θέματα