Διακοπή λόγω κροτίδων στην Αργεντινή (VIDEO)

07:55 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η αναμέτρηση της Εστουδιάντες με την Μπάνφιλντ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Apertura στην Αργεντινή δεν τελείωσε ποτέ καθώς ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα στο 13ο λεπτό. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οπαδοί της Εστουδιάντες άρχισαν να πετάνε κροτίδες που "έσκαγαν" δίπλα από τον τερματοφύλακα της Μπάνφιλντ, Κριστιάν Λουκέτι.

Ο Λουκέτι ήταν ζαλισμένος με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να ενημερώνει τον διαιτητή πως ο ποδοσφαιριστής της Μπάνφιλντ αντιμετωπίζει

πρόβλημα στην ακοή του και τον διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα. Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν ήταν εξοργισμένος με την συμπεριφορά των οπαδών της Εστουδιάντες ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ενρίκε Λομπάρντι ο οποίος τόνισε: "Έχουμε ξεκινήσει πόλεμο για να διώξουμε αυτές τις ομάδες των χούλιγκαν και αυτό είναι το τίμημα για τον σύλλογο μας, όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να πατάξουμε την βία".

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Άρσεναλ Σαραντί με γκολ του Μπουρντίσο στο 20ο λεπτό πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Λανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα