Τσάκας: Θέμα ωρών η αλλαγή του νόμου. Εχουμε τη δέσμευση του κ. Γερουλάνου

Λογομαχία στον... τηλεοπτικό αέρα είχαμε το βράδυ της Δευτέρας, ανάμεσα στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον εκπρόσωπο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα. Ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων επιτέθηκε στον συνεργάτη του Σαουδάραβα επενδυτή, λέγοντάς του ότι κάνει κακό στην ομάδα με όσα λέει συνεχώς, ενώ ο δεύτερος άφησε αιχμές για το Δ.Σ. της ΠΑΕ, τονίζοντας

πως "δεν μας φέρεστε σωστά, γιατί υπάρχει φόβος ότι θα χάσετε την καρέκλα σας". Πέραν αυτών, ο Τσάκας είπε πως η πλευρά του Πρίγκιπα έχει πάρει την διαβεβαίωση ότι είναι θέμα ωρών η αλλαγή της τροπολογίας του νόμου και ότι την επόμενη Τετάρτη (30/11) θα επιδείξουν τα 15 εκατ. ευρώ!

Επίθεση από Κωνσταντίνου σε Τσάκα
Καλεσμένος στην εκπομπή "ΔΙΚΗ" στο ΣΚΑΪ ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Βλάση Τσάκα, όταν ο τελευταίος βγήκε μέσω τηλεφώνου στον αέρα.

"Λέτε ότι θέλετε κ. Τσάκα και κάνετε κακό στο όνομα του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω ο Παναθηναϊκός να έχει την ηρεμία του εσείς δεν τον αφήνετε η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που βγαίνουν στο φως και στηρίζουν τα όσα λένε και όχι χωρίς στοιχεία να λένε διάφορα εξωπραγματικά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα, και πως θα φέρουν Ροναλντίνο και Ντρογκμπά. Ετσι κάνετε κακό στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ΔΣ και πρέπει να το σέβεστε και όχι να λέτε κάθε λίγο ότι θα διώξω εκείνον, θα φύγει ο άλλος, και τέτοια πράγματα. Από τη στιγμή που ο Πρίγκιπας δεν εμφανίσει τα χρήματα που συμφώνησε να βάλει στο ΜοU μέχρι την επόμενη Δευτέρα, τότε και εμείς στο ΔΣ θα δώσουμε μία ευκαιρία στην Arboris Capital να μας φέρει νέο επενδυτή".

"Δεν μας φέρεστε σωστά, φοβάστε ότι θα χάσετε τις θέσεις σας"
Ο Βλάσης Τσάκας από την πλευρά του άφησε αιχμές για τους ανθρώπους της ΠΑΕ, που αντιτίθενται σε όλες τις ενέργειες του Πρίγκιπα, λέγοντάς πως "δεν μας φέρεστε σωστά, καθώς υπάρχει φόβος ότι μόλις αναλάβουμε θα χάσετε τις θέσεις σας στο Δ.Σ.", ενώ πρόσθεσε ότι "μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να υπάρχει μία νοοτροπία εσωστρέφειας μέσα στον Παναθηναϊκό".

"Να προσέχετε γιατί είμαι βαρύς"
Πάντως κλείνοντας τη διένεξη έκαναν και χιούμορ, με τον μεν Κωνσταντίνου να λέει "εφόσον έρθετε και βάλετε τα λεφτά στην ομάδα εμείς οι παλαίμαχοι θα σας σηκώσουμε στα χέρια", με τον δε Τσάκα να απαντάει "να προσέχετε όμως γιατί είμαι... βαρύς"!

"Την Τετάρτη 30/11 θα επιδείξει τα χρήματα"
Κατά τα άλλα, ο Βλάσης Τσάκας επικαλούμενος πληροφορίες από το γραφείο του Υπουργού Παύλου Γερουλάνου, αποκάλυψε πως είναι θέμα ωρών να περάσει η τροπολογία που θα επιτρέψει στον Σουλτάν Αλ Σαούντ να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, ενώ υπογράμμισε πως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα επιδείξει τα 15 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να βάλει στον Παναθηναϊκό ο Πρίγκιπας και θα τον κάνουν να αισθανθεί ιδιοκτήτης.

"Καμία παράταση δεν ζητήθηκε. Οσοι ξέρουν να διαβάζουν το MoU γνωρίζουν ότι η 21η Νοεμβρίου είναι μία τυπική ημερομηνία. Καθυστερήσαμε λόγω

Keywords
Τυχαία Θέματα