Βιτόλο: Θα συνεχίσω να δουλεύω

20:43 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Βίκτορ Βιτόλο ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε από τους πράσινους. Ο Ισπανός που ψηφίστηκε mvp του αγώνα τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει, ώστε να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να βοηθάει τον Παναθηναϊκό.

"Η εικόνα μας δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί. Εγώ προσπάθησα από την πλευρά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα", τόνισε αρχικά ο Βιτόλο.

Για

την ευκαιρία που πήρε από τον Φερέιρα: "Είμαι παίκτης της ομάδας και έχω τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να τα δίνω όλα. Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου και τη δουλειά μου. Είναι αλήθεια ότι σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται στον πάγκο. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω, να παίρνω χρόνο συμμετοχής και να βοηθάω την ομάδα".

Για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο: "Ολα τα ματς από εδώ και πέρα είναι δύσκολα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα γιατί αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, νομίζω θα συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος".

Για τις απουσίες που έπληξαν τον Παναθηναϊκό: "Οι τραυματισμοί σίγουρα μας επηρεάζουν. Όμως, όποιος παίκτης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δίνει τα πάντα για να μη φαίνεται η διαφορά".

Για το αν θα κριθεί ο τίτλος στο ντέρμπι: "Σίγουρα τα ντέρμπι είναι παιχνίδια έξι πόντων, αλλά κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα