Αλεξανδρής: Δεν απογοητευόμαστε

20:18 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Αρης δεν κατάφερε για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι να πάρει τη νίκη, αυτή τη φοπρά στο Ρέθυμνο κόντρα στον τοπικό ΑΓΟΡ, όμως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι κανένας στην ομάδα δεν θα πρέπει να απογοητευτεί από το αποτέλεσμα.

"Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν κοντά στο μεγαλύτερο διάστημα, ελέγχαμε τον ρυθμό, φτάσαμε να προηγούμαστε μέχρι εννέα πόντους. Η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της και αυτό το πλήρωσε. Το Ρέθυμνο είχε ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό και όταν κάνεις τέτοια

λάθη απέναντι στο Ρέθυμνο τα πληρώνεις. Δεχτήκαμε πολλά τρίποντα, χάσαμε κάποια κρίσιμα ριμπάουντ και εκεί πιστεύω κρίθηκε το ματς. Ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό από τα τρίποντα το Ρέθυμνο. Στεναχωρηθήκαμε γιατί με μία νίκη εδώ θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει κάποιες ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς και να ρεφάρουμε το κακό ξεκίνημα", δήλωσε ο τεχνικός του Αρη και πρόσθεσε:

"Δεν απογοητευόμαστε, έχουμε νέα παιδιά. Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος και θα πρέπει να ανακάμψουμε για να φανούμε καλύτεροι στην συνέχεια και να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Είναι μία ομάδα που φανερώνει υγεία και ο κόσμος έδωσε το κάτι παραπάνω πάντα σε κόσμιο πλαίσιο".

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σημείωσε: "Η κορυφή είναι τα τελευταία χρόνια είναι ένα εμπόδιο για κάθε ομάδα. Την διεκδικούν μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από την τρίτη μέχρι τις τελευταίες θέσεις γιατί εγώ δεν ξεγράφω καμία ομάδα, ούτε το Μαρούσι που μπορεί να ανακάμψει γιατί έχει έμπειρους παίκτες, από την τρίτη θέση μέχρι και την δέκατη γίνεται ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Έχει ξεχωρίσει ο Κολοσσός γιατί είχε ένα κορμό από πέρυσι. Η ομάδα φέτος που μου έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση βάση αποτελεσμάτων είναι το Ρέθυμνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα