Τσικαρίτο έως το 2016

Κάτοικος Μάντσεστερ τουλάχιστον έως το 2016 θα είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος πλέον Τσικαρίτο αποκτήθηκε το 2010 από την Τσίβας και κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, καθώς μετρά ήδη 55 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει σημειώσει 23 γκολ.

"Ο τελευταίος παίκτης που θυμάμαι να έκανε αισθητή την παρουσία του

στην ομάδα τόσο πολύ και τόσο γρήγορα όσο ο Χαβιέρ ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και μου τον θυμίζει πολύ", τόνισε για τον μεξικάνο ο Σερ ’λεξ Φέργκιουσον και πρόσθεσε: "Η ικανότητά του στο να ανοίγει χώρους στην περιοχή και στο τελείωμα των φάσεων τον καθιστούν έναν κλασικό σκόρερ. Εκτός γηπέδου, είναι η χαρά του προπονητή. Πάντα δουλεύει σκληρά και είναι δημοφιλής στις τάξεις της ομάδας".

Από την πλευρά του ο νεαρός άσος τόνισε: "Είναι όνειρο για μένα να αγωνίζομαι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν περίμενα ποτέ ο πρώτος μου χρόνος στην ομάδα να εξελιχθεί τόσο καλά και είμαι χαρούμενος που πλέον δεσμεύομαι για πολλά χρόνια μαζί της. Είναι φανταστικό να κατακτάς τον τίτλο και να συμμετέχεις στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους με αυτό το μεγάλο σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα