Διάστρεμμα ο Καφές, κακώσεις για Κοντοέ, Κάρλος

Με προβλήματα επέστρεψαν από την Κρήτη και το ματς με τον ΟΦΗ οι Καφές, Κοντοές και Κάρλος με αποτέλεσμα να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (24/10).

Εκτός της ήττας και των όσων ακολούθησαν στο διοικητικό κομμάτι, στην ΑΕΚ μετρούν και νέα προβλήματα τραυματισμών με το Νίκο Κωστένογλου να προπονεί την ομάδα του

σήμερα (24/10) με τρεις λιγότερους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Καφές, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Μαζί με τον αρχηγό της ΑΕΚ είναι και οι Γιάννης Κοντοές και Χοσέ Κάρλος που έκαναν θεραπεία λόγω κάκωσης στο δεξί γόνατο, ενώ ο ίδιο έκανε και ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιού τετρακέφαλου στον αγώνα της ομάδας Νέων.

Στις υπόλοιπες απουσίες, ήταν τα ονόματα των Γεωργέα και Γκούνγιονσεν με τον πρώτο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά πλην των διεθνών Νίκου Εγγλέζου, Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Αύριο (25/10) οι παίκτες έχουν ρεπό και την Τετάρτη πρωινή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα