Στην αναμονή λόγω ΕΠΟ η Καρδίτσα

Στο "ψυγείο" μέχρι νεωτέρας, έβαλε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, την απόφαση για την αίτηση-προσφυγή της Αναγέννησης Καρδίτσας κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Σύμφωνα με το σκεπτικό, η έκδοση της οριστικής απόφασης αναβάλλεται έως ότου το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφανθεί εάν το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο έχει τη δικαιοδοσία

για έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της επιτροπής εφέσεων της διοργανώτριας αρχής.

"Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικάζει την από 17-9-2011 αίτηση-προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 και του Σωτηρίου Αντωνίου κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής του αποφάσεως μέχρι την κατ’ άρθρο 55 παρ. 1 του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Ο. λήψη απόφασης από το Δ.Σ. της τελευταίας επί του απευθυνόμενου σ’ αυτό υπό του παρόντος Δικαστηρίου ερωτήματος, εάν τούτο (Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο) έχει τη δικαιοδοσία προς έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και συνεπώς και της ήδη προσβαλλομένης 191/2011 αποφάσεως αυτής, κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα διαλαμβανόμενα", αναφέρει η σημερινή απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστήριο της ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα