Τριπλό Παναθηναϊκό... μέτωπο

Σε Ελλάδα και Πορτογαλία έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό, ενώ εξετάζονται ακόμη οι περιπτώσεις των Τζαβέλλα και Σιόβα. Από την Πορτογαλία, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ούγκο Βιέιρα, ενώ στον Φερέιρα αρέσει και ο Μιγκέλ Βιτόρ.

Παράλληλα,

βέβαια στον Παναθηναϊκό έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών. Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Σιμάο αποδεσμεύονται το καλοκαίρι και οι πράσινοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν.

Με Σπυρόπουλο και Σιμάο θεωρείται πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία, αλλά για τον Νίνη θεωρείται δεδομένη πως θα αποχωρήσει. Αγνωστες είναι για την ώρα οι σκέψεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός παρά τα οικονομικά προβλήματα αναμένεται να κάνει τη μεταγραφή του Ανάκογλου, για την οποία χρειάζεται περίπου 250.000 ευρώ. Σε περίπτωση που υπάρξουν διοικητικες εξελίξεις, τότε μπορεί να προχωρήσουν κι άλλες υποθέσεις, γι` αυτό και οι πράσινοι θέλουν να είναι έτοιμοι.

Τζαβέλλας και Σιόβας είναι πάντα στα υπόψιν, ενώ ο Φερέιρα έχει εντοπίσει στην Πορτογαλία, το Ούγκο Βιέιρα και τον Μίγκελ Βιτόρ.

Οι δύο παίκτες αρέσουν στον τεχνικό του Παναθηναϊκού και αποτελούν λύσεις στα... μέτρα των πράσινων. Το συμβόλαιο του Βιέιρα με τη Ζιλ Βιθέντε λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης θα μπορούσε να αποκτηθεί με ένα μικρό ποσό, ενώ ο Βιτόρ δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Μπενφίκα και εξετάζεται η περίπτωση να αποκτηθεί ως δανεικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα