Πάει για τερματοφύλακα ο ΟΣΦΠ

08:41 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την απόκτηση τερματοφύλακα όσο το δυνατόν πιο σύντομα έχουν αποφασίσει Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού. Η απόφαση για απόκτηση πορτιέρο είναι ειλημμένη ανεξάρτητα με το αν θα φύγει ή αν θα μείνει ο Φράνκο Κοστάντσο με τις προσπάθειες να συνεχίζονται για την λύση

της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή ο οποίος ζητά αποζημίωση.

Πέρα από τον Καμενί, στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται και τα ονόματα των Κούτσιακ και Σηφάκη με τον μεν Πολωνό να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον δε Έλληνα να είναι η μοναδική πε΄ριπτωση που εξετάζεται εντός συνόρων.

Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει το προσεχές διάστημα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς, Μοντέστο και Γέστε αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει με μορφή δανεισμού όπως οι Μακούν, Μαρκάνο και Ορμπάιθ. Όσο για τους Κατάι και Σουμπίνιο αυτοί θα επιστρέψουν από τον ΟΦΗ όπου είχαν δοθεί ως δανεικοί για να παραχωρηθούν ξανά ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα