Κάτι τρέχει με Σουμπίνιο...

Το γεγονός ότι ο Σουμπίνιο δεν έδωσε το παρών στην σημερινή (26/12) προπόνηση του ΟΦΗ και παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (28/12) πυροδότησε τις φήμες περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου από τους Κρητικούς και επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Ακόμα μία αποχώρηση μετά τον Αλεξάντερ Κάταϊ φαίνεται πως θα υπάρξει για τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Μαρινάλντο Σουμπίνιο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τον

σύλλογο. Η κρητική ομάδα δέχεται ένα πλήγμα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ωστόσο πιθανολογείται πως ο Βραζιλιάνος θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης κάτι που θα ξεκαθαρίσει την αυριανή μέρα. Οι λόγοι της αποχώρησης του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, κάτι που θα γίνει και αυτό την Τρίτη.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τους Παπουλή και Μπόντορ αν και οι δυο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι δύσκολο να προλάβουν το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Στα θετικά για τους Κρητικούς, η επιστροφή του Τζόρντι Λόπεζ ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα