Την άποψη ότι η Κέρκυρα δίκαια έμεινε στην Σούπερ Λίγκα, διατύπωσε ο τεχνικός των φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη. "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη που είχε ως συνέπεια να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι το αξίζαμε και παρότι ήρθε με αγχωτικό τρόπο στο τέλος, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαμε, πιστεύω ότι δίκαια παραμείναμε στην Σούπερ Λίγκα".Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με τους κρητικούς: "Oσον αφορά τον αγώνα στο α΄ μέρος ήμασταν
καλύτεροι, προηγηθήκαμε στο σκορ ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ. Στο β΄ μέρος ο Εργοτέλης στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε και τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει".Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση των φαιάκων για την εμπιστοσύνη που του έδειξε: "Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας για τη σπουδαία συμπαράστασή του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον κ. Λυράκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με την ομάδα της Κέρκυρας".Δηλώσεις για την νίκη της Κέρκυρας επί του Εργοτέλη και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, έκανε κι ο πρόεδρος της νησιώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης.Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:
"Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα της Κέρκυρας. Κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει τον αρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν από την αρχή της χρονιάς αυτή την προσπάθεια, που είχε ως αποτέλεσμα την σημερινή μέρα. Να μας κάνει όλους υπερήφανους και ιδιαίτερα χαρούμενους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη και στον κόσμο της Κέρκυρας, που ήταν πάντα κοντά μας. Το σλόγκαν που βγάλαμε την περίοδο του καλοκαιριού: "Ηρθαμε για να μείνουμε", ήταν απόλυτα επιτυχημένο".Τέλος, την δική του άποψη είχε για το παιχνίδι ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η Κέρκυρα κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ της αποτέλεσμα.Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των κρητικών:
"Eγινε ένα παιχνίδι σε γενικές γραμμές καλό, έγιναν φάσεις, εμείς δημιουργήσαμε περισσότερες από την ομάδα της Κέρκυρας, αλλά η Κέρκυρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και το κράτησε μέχρι το τέλος.Θέλω όμως να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη. Ωστόσο έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουμε στην κατηγορία".
Keywords
Τυχαία Θέματα