Τσιώλης: Δεν εξαρτάται από εμάς

Συγκρατημένος και μετριοπαθής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο προπονητής του Αρη, Σάκης Τσιώλης, παρά τη σπουδαία νίκη των Θεσσαλονικέων επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 51χρονος τεχνικός τόνισε ότι η συμμετοχή του Αρη στα φετινά πλέι οφ εξαρτάται από τα αποτελέσματα του Βόλου και του ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική. Συγκρατημένος
και μετριοπαθής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο προπονητής του Αρη, Σάκης Τσιώλης, παρά τη σπουδαία νίκη των Θεσσαλονικέων επί του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο 51χρονος τεχνικός τόνισε ότι η συμμετοχή του Αρη στα φετινά πλέι οφ εξαρτάται από τα αποτελέσματα του Βόλου και του ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική.

"Δεν είναι στο χέρι μας η κατάκτηση της 5ης θέσης. Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιώλης και όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του προς την παλιά του ομάδα αρκέστηκε να πει: "Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου".

Κατσαβάκης: Αδικούμαστε

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης, ισχυρίστηκε ότι η ήττα των ερυθρολεύκων αδικεί την ομάδα του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα", ενώ όσον αφορά μια φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην οποία οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν, είπε: "μου είπαν ότι η τελευταία φάση ήταν χέρι".
Keywords
Τυχαία Θέματα