Παλικ-ΑΡΗ-σια ανατροπή &στους...-2!

Μεγάλη νίκη που τον κρατάει ολοζώντανο στη μάχη για τα πλέι οφ πετυχε ο Αρης ο οποίος κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης και μείωσε τη διαφορά από τους ερυθρολεύκους στους -2, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Super League. Οι Θεσσαλονικείς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ-πέναλτι
του Ουμπίντες στο 32`, ανέτρεψαν παλικαρίσια την εις βάρος τους κατάσταση και πήραν το πολυπόθητο τρίποντο με γκολ των Πορτίγια στο 48` και Νέτο στο 57`. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάκης Τσιώλης έβαλε σε μπελάδες την παλιά του ομάδα, η οποία νιώθει πλέον καυτή την ανάσα του Αρη στη μάχη για τα πλέι οφ. Κατοχή & ευκαιρίες ο Αρης
Ο Αρης μπήκε στο ματς ψυχωμένος και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό. Αντίθετα, ο Βόλος που υπέφερε από απουσίες στην άμυνα, περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στο α` ημίχρονο και συγκεκριμένα απείλησαν τον Γιακούποβιτς με μακρινά σουτ του Μπομπαντίγια στο 13` και 39` και του Τόχα στο 21`. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η κατοχή έφτασε να είναι έως και 70-30 υπέρ του Αρη.

Γκολ με πέναλτι για Βόλο
Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε τη λύση και πέτυχε ένα τέρμα στο 32` επιβεβαιώνοντας τον... απαράβατο νόμο του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, στο 32` ο Σολάκης δέχτηκε μακρινή μπαλιά και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Βελλίδη, ο οποίος έκανε κακή έξοδο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ουμπίντες, ο οποίος είχε ψυχρό αίμα και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στα ίσα με το καλησπέρα!
Ο Αρης βρήκε την απάντηση άμεσα στο β` μέρος. Μόλις 3 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σκόραρε με τον Πορτίγια. Ο ισπανός μέσος πέτυχε το γκολ από πλάγια αριστερή θέση μετά από τακουνάκι του Κόκε, το οποίο μπέρδεψε τη βολιώτικη άμυνα. Έτσι ο Αρης, ήθελε έιχε μπροστά του ακόμα ένα ολόκληρο ημίχρονο για να πετύχει το πολυπόθητο δέυτερο τέρμα.

Απόλυτη ανατροπή με Νέτο
Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους Θεσσαλονικείς καθώς η άμυνα των ερυθρολεύκων ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες της και παρουσίαζε μεγάλη αστάθεια. Το τέρμα πέτυχε αυτή τη φορά ο Ντάρσι Νέτο από κοντινή απόσταση μετά από εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του Λαζαρίδη, ο οποίος με αυτόν τον... βραζιλιάνικο τρόπο τροφοδότησε τον βραζιλιάνο. Το ματς πήρε, επομένως, την επιθυμητή τροπή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αρκέστηκαν στο να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρίσαν μια σπουδαία νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα