Τα βρίσκουν με Σουλεάπ στον ΟΦΗ

Προς λύση οδεύει η υπόθεση του Μάριους Σουλεάπ, που έχει ταλαιπωρήσει τον ΟΦΗ τα τελευταία 24ωρα βάζοντας την ομάδα σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο ποδοσφαιριστής με στέλεχος της κρητικής ΠΑΕ, ο Ρουμάνος υποσχέθηκε ότι θα στείλει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι εξοφλήθηκε από τον ΟΦΗ.

Παράλληλα,

όπως λένε στον ΟΦΗ, εντείνονται οι προσπάθειες ώστε να βρεθεί η λύση μέσω της Π.Ο. της Ρουμανίας, αφού πλέον δεν έχουν στον Σουλεάπ καμία απολύτως εμπιστοσύνη!

Στα αγωνιστικά, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς οι Σουμπίνιο, Ζορμπάς και Παπουλής τίθενται στην διάθεσή του για τον αγώνα με τον Αρη.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι καλύτερα και από αύριο Τρίτη θα προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τους κίτρινους.

Στα θετικά για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι και η επιστροφή του Βάντο. Ο παίκτης της ομάδας μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και έχει θέσει και αυτός με την σειρά του ευατόν στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Σόουζα, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Πίτσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα