Μπήκαν Βασιλόπουλος, Χάουαρντ

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Ματ Χάουαρντ μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό του πόδι. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ στην προπόνηση των ερυθρολεύκων έγινε αγιασμός.

Τα συχνά προβλήματα τραυματισμών "υποχρέωσαν" κατά κάποιο τρόπο τον Ολυμπιακό να κάνει αγιασμό, με την ελπίδα να υποχωρήσουν και η ομάδα

να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ανενόχλητη.

’λλωστε ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Ολυμπιακός ευελπιστεί τουλάχιστον να παρουσιαστεί πλήρης προκειμένου να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να πάρει αυτά τα ματς.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε στη διάθεσή του τους Ματ Χάουαρντ και Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Ο πρώτος κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με το σπασμένο οστεόφυτο στο αριστερό του πόδι.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έβγαλε κανονικά το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια προφυλάχθηκε. Πάντως, οι τραυματίες Μάρκο Κέσελ και Δημήτρης Κατσίβελης γυμνάστηκαν χαλαρά και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστούν κόντρα στη Νανσί.

Keywords
Τυχαία Θέματα