Τα "γυάλινα" (αμυντικά) άκρα του ΠΑΟΚ

Θεωρητικά, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των ακραίων αμυντικών του ΠΑΟΚ αποτελούν τη δύναμη πυρός του Δικεφάλου. Πρακτικά όμως, κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται στο γήπεδο. Ή μάλλον, για να το θέσουμε καλύτερα, τουλάχιστον φέτος είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις. Αιτία αποτελούν οι διαδοχικοί τραυματισμοί των ακραίων παικτών που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του Λάσλο Μπόλονι και αναγκάζουν τον Ρουμάνο να ψάχνει λύσεις.

Η περίπτωση του Λίνο είναι η πιο χαρακτηριστική. Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον

ενός μήνα, επέστρεψε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς, αλλά εκεί υπέστη υποτροπή και θα μείνει εκτός δράσης γι' ακόμη δύο εβδομάδες.

Προφανώς και η απόφαση επιστροφής του Λίνο δεν ήταν σωστή, στον ΠΑΟΚ έπαιξαν (... κι έχασαν) με τον χρόνο. Επί της ουσίας, ο Δικέφαλος δεν είχε τον βασικό αριστερό ακραίο του στα περισσότερα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα.

Και σαν να μην έφτανε αυτή η απώλεια, ήρθε και αυτή του Ετο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα είναι κι αυτός στα... πιτς και προβλέπεται να επιστρέψει (επίσης) σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πλέον στην σχετική λίστα εντάχθηκε και ο Λεονάρντο. Δηλαδή, ο παίκτης που κατά γενική ομολογία ήταν ο μοναδικός που

Keywords
Τυχαία Θέματα