Βουγιούκας: Κάθε ματς ξεχωριστά

Σε εκδήλωση νέου χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το παρών το απόγευμα της Δευτέρας (14/11) σύσσωμη η ομάδα των πράσινων. Στις δηλώσεις που ακολούθησαν, οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισαν ότι αυτό που κοιτάνε τώρα είναι η αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ για την Euroleague και ότι θα ασχοληθούν αργότερα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης:
Για την καινούρια συνεργασία της πράσινης ΚΑΕ: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η συνεργασία. Χρησιμοποιώ ήδη την τεχνολογία Power Balance και ξέρω ότι βοηθά τους αθλητές".

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: "Είναι ένα δυνατό παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι μια καλή ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να επανακάμψουμε μετά την ήττα από ΤΣΣΚΑ".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι μας περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά για το συγκεκριμένο ματς έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θέλουμε να εστιάσουμε και να συγκεντρωθούμε μόνο στο ματς της Πέμπτης. Από την Πέμπτη το βράδυ θα σκεφτούμε το ματς με τον Ολυμπιακό".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Λόγκαν:
Για το ματς με την Μπάμπεργκ: "Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι φυσιολογικό να είναι δύσκολο. Ξέρουμε τι έγινε με την ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να μη τα επαναλάβουμε".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Εχω ακούσει πολλά, έχω δει και σχετικά βίντεο. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και είναι καλή ευκαιρία για εμάς να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας".

Για το εάν του έχουν πει ιστορίες για ντέρμπι οι συμπαίκτες του: "Φυσικά μου έχουν πει ιστορίες. Με έχουν ενημερώσει. Ξέρω τι να περιμένω".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιαν Βουγιούκας:
Για τη συμφωνία με την Power Balance: "Είναι μεγάλη τιμή που η Power Balance διάλεξε τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι και ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την εταιρία".

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: "Είναι πολύ καλή στην έδρα της. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς τόσο για τη συνέχεια όσο και για το ντέρμπι. Η φιλοσοφία όμως της ομάδας μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Ευτυχώς θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια ανάμεσά μας πέρσι έδειξαν ότι δεν κρίνουν τίποτα, αλλά δεν μπορείς να δεις χαλαρά ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι τόσο το γόητρο, όσο και η αξία του νικητή που είναι πολύ σημαντική".

Keywords
Τυχαία Θέματα