Και η κόντρα συνεχίζεται...

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη περιλάμβανε νέο επεισόδιο και μάλλον οδηγήθηκε σε προσωπικό επίπεδο. Μεταξύ δηλαδή του έμπειρου παίκτη με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Πανάκα. Αμφότεροι παραχώρησαν συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 φανερώνοντας τις κακές σχέσεις τους.

Ο Πανάκας κατηγόρησε τον Γκαγκαλούδη για το αίτημα που κατέθεσε βάσει του οποίου ζητάει την κατάπτωση

της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το έκανε για να βλάψει τον σύλλογο.

"Δεν πρέπει κάποιοι να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει ΠΑΟΚ και στο μέλλον, γιατί κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν για χρέη των προηγούμενων ετών και μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, θέλοντας να εξοφληθούν άμεσα. Στον Γκαγκαλούδη αναφέρομαι, στον οποίο προσφέρθηκε να πάρει μια καθαρή επιταγή χορηγού για την 2η δόση σε σχέση με τη συμφωνία που έγινε στο πλαίσιο του άρθρου 99, αλλά δεν τη δέχτηκε. Ζητάει να εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη!

"Μάλιστα εμείς τα μάθαμε όλα αυτά από τους δημοσιογράφους. Εκανε προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για 3.900 ευρώ. Πάντως ο ΠΑΟΚ προστατεύεται από το άρθρο 99, δεν μπορεί να κάνει κατάπτωση της εγγυητικής. Εμείς θα βάλουμε τα 3.900 ευρώ στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κι αν θέλει ας τα πάρει", είπε.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε ο Γκαγκαλούδης ο οποίος υποστήριξε ότι έκανε υπομονή για έξι χρόνια, δεχόμενος συμβιβασμούς που ουδέποτε τηρήθηκαν και τονίζοντας ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ προσπαθούν να τον σπιλώσουν.

"Δε θα απολογηθώ σε κανέναν κ. Πανάκα. Οταν εγώ ήμουν δύο χρόνια απλήρωτος, εκείνος καθόταν στο σπίτι του και έπαιζε με τα παιχνίδια του. Από το 2005 και μετά μπορούσα κάθε χρόνο να δημιουργώ πρόβλημα. Το έκανα; Λένε στα σάιτ ότι είμαι πληρωμένος. Αυτά είναι αθλιότητες. Η ομάδα είναι σε αυτήν την κατάσταση, εξαιτίας των παραγόντων της. Και όταν πήγαν κάποιοι να πάρουν την ομάδα, αυτοί δεν τους την έδιναν. Μόνο τον Μπάνε εξαιρώ, απ' όλους αυτούς. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο", είπε και συμπλήρωσε.

"Μου χρωστούσαν 58.000 ευρώ και δέχθηκα να διακανονίσω με τον κύριο Κανώτα μόνο τα 33.000 ευρώ. Εφθασα να κάνω προσφυγή, τον Νοέμβριο του 2010. Τότε μίλησα με τον κ. Κανώτα και μου είπε να κάνω το ένα, το έκανα. Μετά μου είπε να κάνω το άλλο, το έκανα. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να στοχεύω εγώ στη διάλυση του ΠΑΟΚ; Αλλαξα και το οικονομικό. Από τα 58.000 ευρώ πήγα στα 33.000 ευρώ και υπογράψαμε τον Ιούνιο του 2011 άλλη μια συμφωνία.

"Πριν από δύο μήνες ήταν να πάρω την 2η δόση. Εκανα αγώνα να πάρω αυτά τα λεφτά, δε με ενημέρωσε κανένας, το μόνο που άκουγα ήταν... 'αύριο'. Επειδή ο κ. Πανάκας είναι καινούργιος παράγοντας, στην κλήρωση της Α1 τον ρώτησα, τι θα γίνει. Η συμφωνία είχε σπάσει, εγώ πρέπει να κάνω κάτι για να προφυλάξω τον εαυτό μου. Κι εκείνος μου απάντησε ότι ΄΄γράφω στα... τον Μπάνε και ότι πει, γιατί εγώ πληρώνω. Αφού αυτός πληρώνει γιατί δεν έβαλε τα λεφτά στον λογαριασμό μου; Αν δε βρεθεί άλλος τρόπος, θα φθάσω και στην κατάπτωση τη

Keywords
Τυχαία Θέματα