Συμφωνεί με Ντέμη ο Παππάς

Σύμφωνο βρίσκει τον Πέτρο Παππά η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να πληρώσει η κάθε διοίκηση το χρέος, που έχει δημιουργήσει. Αυτό επεσήμανε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που φαίνεται να είναι πρόθυμος ώστε να συμβάλει οικονομικά ώστε να μην πτωχεύσει η ΑΕΚ.

Οι ζυμώσεις λίγο πριν το καθοριστικό ραντεβού της Κυριακής (29/1), που θα λάβει χώρα στα Σπάτα μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά, συνεχίζονται με τον Πέτρο Παππά να γευματίζει με τους εκπροσώπους

του Τύπου και να τους ενημερώνει σχετικά με τις προθέσεις του.

Ο Παππάς δήλωσε έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλία ούτως ώστε να μην φτάσει σε πτώχευση η ΠΑΕ, ενώ εμφανίστηκε σύμφωνος με τη θέση που είχε διατυπώσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, να αναλάβει δηλαδή κάθε διοίκηση το μέρος της ευθύνης -και φυσικά του ανοίγματος- που κληροδότησε στην επόμενη, μέχρι να φτάσει η ΑΕΚ στη σημερινή κατάσταση.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα δώσει το παρών στη συνάντηση της Κυριακής (29/1), αλλά τόνισε πως θα στηρίξει όποια απόφαση και να ληφθεί. Απόντας θα είναι και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος όμως επίσης είναι αποφασισμένος να στηρίξει την απόφαση, που θα λάβουν όσο δώσουν το παρών.

Γίνεται κατανοητό, πως η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ΑΕΚ και την επόμενη μέρα του συλλόγου με τους ανθρώπους, που θα συγκεντρωθούν να καλούνται να σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος τους και να πράξουν ότι χρειάζεται για να βγει η Ενωση από την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά θέση, στην οποία βέβαια οι ίδιοι την έβαλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα