Οι εντυπώσεις του Μασάδο και οι... 10/11

Στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία του Αρη, οι «κίτρινοι» πήραν τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, παρουσίασαν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και αν μη τι άλλο έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι. Αυτό διέκρινε και ο ίδιος ο Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος προπονητής νιώθει πλέον καλύτερα, έχοντας αποκτήσει πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τις ικανότητες των παικτών του και περιμένει από την ομάδα του να αρχίσει ένα σερί νικών.

Ο αυριανός (29/01) αγώνας απέναντι στον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης λειτουργεί προς αυτή τη κατεύθυνση, αρκεί οι Β«κίτρινοιΒ» να παρουσιάσουνΒ»

τα στοιχεία ομάδας που τους χαρακτήρισαν στον τελευταίο αγώνα με τη Δόξα. Σε επίπεδο προσώπων στην 11αδα, δεν προβλέπονται αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Απλά, ο Λαζαρίδης θα αντικαταστήσει τον Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας και θα έχει δίπλα του τον Ντίκο. Από εκεί και πέρα, Μίσελ και Καζναφέρης θα είναι τα άκρα, Φατί και Καπετάνος τα αμυντικά χαφ, ενώ ο Ούμπιντες θα παίξει πίσω από τον Καστίγιο που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης. Ο Ακόστα θα διατηρήσει τη φανέλα του βασικού αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Νέτο στο αντίστοιχο δεξιό.

Ο Αρης αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό πριν από δέκα ημέρες σε ένα. δαιμονισμένο παιχνίδι. Υπό την έννοια ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν κάλλιστα να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αν μετουσίωναν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά στο τέλος θα μπορούσαν και να το είχαν χάσει.

Β«Είναι μια ομάδα που μου άφησε καλή εντύπωση, ιδιαίτερα ανταγωνιστική, παίζει δυνατό ποδόσφαιρο και παλεύει για το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διάθεσή μαςΒ», εκτίμησε μεταξύ άλλων ο Μασάδο. Κάπου εδώ βρίσκεται εξάλλου και η ουσία. Ο Πορτογάλος διαπίστωσε μεγάλη όρεξη στη διάρκεια της προετοιμασίας και νιώθει ικανοποιημένος από το επίπεδο της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές. Απαιτείται όμως και αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα