Δεν τη θέλει η Ευρώπη!

Η Εθνική ομάδα γυναικών δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόβεν και γνώρισε την ήττα με 10-13 από την Ιταλία με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός Ευρωπαϊκού που χάνει η Ελλάδα, μετά από τον προπέρσινο του Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ρωσία.

Η Ιταλία ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήρε το χρυσό μετάλλιο από την Εθνική, που δυστυχώς έκανε το χειρότερο παιχνίδι

της στη διοργάνωση στον τελικό.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση είχαν πολλά προβλήματα στην επίθεση στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, όταν ουσιαστικά κρίθηκε και το παιχνίδι, ενώ στην άμυνα οι Κούβδου και Διαμαντοπούλου δέχθηκαν αρκετά γκολ από την περιφέρεια.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα από το πρώτο οκτάλεπτο, όταν παρά το γκολ της Ψούνη που άνοιξε το σκορ, οι ιταλίδες έκαναν ένα σερί 4-0 και πήραν ένα προβάδισμα, που ποτέ δεν αμφισβητήθηκε.

Οσο περνούσε η ώρα, η διαφορά άνοιγε, αφού η άμυνα ζώνης της Ιταλίας, προσαρμοσμένη πάνω στην Ασημάκη, μπλόκαρε την επίθεση των διεθνών, με αποτέλεσμα τις κακές επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα