Ferrari: Χρονιά-κλειδί το 2012 για τον Μάσα

Ο Στέφανο Ντομενικάλι ξεκαθάρισε ότι η Ferrari δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με κάποιον άλλον οδηγό την επόμενη σεζόν, την οποία ωστόσο χαρακτήρισε "κλειδί" για τον βραζιλιάνο.

"Υπολογίζω πολύ στη θέληση του Φελίπε να αντεπιτεθεί, καθώς γνωρίζει ότι η επόμενη χρονιά είναι μια χρονιά-κλειδί, στην οποία είμαι βέβαιος ότι θα είναι σε θέση να δείξει την αληθινή αξία του", είπε ο επικεφαλής της Scuderia.

"Οσο για τις φήμες που εμφανίζουν διάφορους οδηγούς να έρχονται στο Μαρανέλο για να τον

αντικαταστήσουν, μπορώ μόνο να επαναλάβω τα λόγια του προέδρου μας [Λούκα ντι Μοντετζέμολο], ότι ο Φελίπε θα είναι μαζί μας και το 2012. Από αυτό μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ πίστη έχουμε σε αυτόν".

Ο Φελίπε Μάσα έχει να κερδίσει αγώνα από τον τελευταίο της σεζόν 2008, κατά την οποία διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι τέλους απέναντι στον τελικό πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Μάσα ζει στη σκιά του λαμπερού team mate του, Φερνάντο Αλόνσο, ενώ η φημολογία είναι έντονη πως η Ferrari καλοβλέπει την περίπτωση του Νίκο Ρόσμπεργκ της Mercedes για να αντικαταστήσει τον βραζιλιάνο, σε περίπτωση που εκείνος δεν καταφέρει να βελτιώσει τα αποτελέσματά του το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα